Netflix'in 2019'da yayınlanacak yapımları

2018’in sonuna kadar 1000’den fazla özgün içeriğe sahip olmayı hedefleyen Netflix, 2019 yılında da sürprizlere ve iddialı yapımlara ev sahipliği yapacak. Gelin, önümüzdeki yıl Netflix ile evlerimize konuk olacak önemli yapımlara bir göz atalım!

Haberler 14.07.2018 - 07:21 Son Güncelleme : 14.07.2018 - 07:29

  • 1
    Sex Education

    Altın Küre ödüllü Gillian Anderson Sex Education isimli Netflix dramasının başrolünü üstlenecek. Sosyal becerileri gelişmemiş oğluyla birlikte yaşayan bir seks terapistine hayat verecek oyuncuya Hugo ile tanınan Asa Butterfield eşlik edecek.

  • 2
    Carmen Sandiego

    Altın Küre ödüllü Gina Rodriguez animasyon dizisi Carmen Sandiego'nun başrolünü üstlenecek. Stranger Things'in Mike’ı Finn Wolfhard ise ona eşlik edecek. 1980’lerin ünlü bilgisayar oyunu Where in the World is Carmen Sandiego'dan uyarlanan yapım, ünlü hırsızın dünya çapındaki maceralarını konu alacak.


  • 3
    The Last Dance

    Basketbol ile ilgileniyorsanız Netflix’in 2019 yılında size büyük bir sürprizi var. NBA efsanesi Michael Jordan’ın kariyerinin zirvesine çıktığı 1990’lı yılları konu alan bir belgesel önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanacak. Birer saatlik 10 bölüm halinde yayınlanacak The Last Dance'te daha önce görülmemiş görüntüler ve Jordan’ın Chicago Bulls’taki takım arkadadaşlarının röportajları yer alacak.



  • 4
    Six Underground


    Transformers serisi ile tanınan yönetmen Michael Bay ve ağzı bozuk kahraman Deadpool’a hayat veren Ryan Reynolds’ı bir araya getirecek proje yaklaşık 150 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olacak.

  • 5
    The Irishman

    Tetikçi Frank The Irishman, Sheeran'ın, Jimmy Hoffa'nın öldürülmesiyle olan olası ilişkisini anlatacak "The Irishman" yıldız isimler kurulu oyuncu kadrosuyla önplana çıkıyor. Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci, Bobby Cannavale, Jesse Plemons, Anna Paquin, Jack Huston, Stephen Graham, Harvey Keitel ve Ray Romano gibi isimlerin boy göstereceği filmin bütçesinin 100 milyon doların üstünde olduğu tahmin ediliyor.
  • 6

     Central Park

    1989 yılında New York’ta yaşanan ‘Central Park Beşlisi’ olayını konu alacak 5 bölümlük mini-dizi “Central Park”, her bölümde olayın kahramanı gençlerden birini anlatacak. Yönetmen koltuğunda ise Hollywood’un en başarılı kadın yönetmenlerinden biri olan Ava DuVernay oturacak. 

  • 7

    Polar


    Elinde halihazırda birçok çizgi roman uyarlaması bulunan Netflix bildiği yoldan şaşmıyor. Dark Horse tarafından basılan aynı isimli çizgi romandan uyarlanacak Polar da 2019 yılında Netflix’te olacak.  Aksiyon filminin başrolünü Mads Mikkelsen üstlenecek. Yıldız oyuncuya Vanessa Hudgens, Matt Lucas ve Katheryn Winnick gibi isimlerin eşlik edeceği yapım, İsveçli yönetmen Jonas Åkerlund’un imzasını taşıyacak.


  • 8

    Wizards

    Suyun Sesi ile En İyi Yönetmen Oscar’ını kazanan Guillermo del Toro hayal gücünü bir kez daha Netflix’e taşıyor. Tales of Arcadia adında bir üçleme planlayan sinemacı 3 Below ve Wizards yapımlarıyla ortak bir mitoloji anlatacak. Serinin son parçası Wizards 2019 yılında Netflix’te yayınlanacak.

  • 9

    Beats

    2 Altın Küre ve 5 Emmy adaylığı elde eden başarılı oyuncu Anthony Anderson da yeteneklerini Netflix’e taşıyor. Bir büyüme hikayesi anlatacak hip hop draması Beats, agorafobik bir müzik dehası gence (Khalil Everage) odaklanacak.
  • 10

    Jinn

    İspanyolca La Casa de Papel ile gönülleri fetheden Netflix bu kez de Arapça bir dizi ile geliyor. Netflix’in ilk Arapça özgün içeriği olan Jinn 6 bölümlük ilk sezonuyla 2019 yılında yayınlanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız