Netflix’te yeni dönem: Televizyon sistemi

Dizilerin ve programların tüm sezon bölümlerini aynı anda yayınlamasıyla bilinen Netflix, iki yapımda, tıpkı televizyonda olduğu gibi haftalık bölüm yayınlama sistemine geçti. Netflix, "Geçmişte olduğu gibi bugün de bazı içeriklerimizi haftalık bölümler halinde yayınlamaya devam ediyoruz. Ancak bu genele yayılan bir durum değil" açıklamasını yaptı.

Haberler 05.09.2019 - 09:25

  • 1

    Netflix, dizilerin tüm sezon bölümlerini birden yayınlamasıyla, beklemek zorunda bırakmadan seyir keyfi sunmasıyla biliniyor. Platform, kullanıcılarına diledikleri kadar bölümü ya da tüm sezonları kesintisiz izleme deneyimi yaşatıyor.

  • 2

    Mashable'ın haberine göre, bu sistem Netflix yönetiminin aldığı yeni bir kararla bazı yapımlar için değişiyor. Diziler, televizyonlarda olduğu gibi haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak.

  • 3

    Haftalık bölümler, yedi sezonluk The Great British Baking Show'da uygulandı. Şu anda reality şov programının yedinci sezonundan sadece ilk bölümü izlenebiliyor. Platform, gelecek bölümlerin ne zaman yayınlanacağını belirten tarih bilgisine yer veriyor.

  • 4

    Bölümleri haftalık olarak yayınlanacak olan bir diğer yapım ise Rhythm & Flow adlı rap yarışması. T.I., Carbi B ve Chance the Rapper’ın jüri üyesi olarak seyirci karşısına geçtiği, 9 Ekim tarihinde ilk dört bölümü yayınlanacak olan programın sonraki üç bölümü bir hafta sonra yayınlanacak. 23 Ekim tarihindeyse geriye kalan üç bölüm yayınlanacak.

  • 5

    Netflix'ten yapılan açıklamada ise, "Geçmişte olduğu gibi bugün de bazı içeriklerimizi haftalık bölümler halinde yayınlamaya devam ediyoruz. Ancak bu genele yayılan bir durum değil. Birkaç istisna haricinde içeriklerimizin tüm bölümlerini aynı anda yayınlamayı sürdüreceğiz. Böylece üyelerimiz beğendikleri yapımları diledikleri yer ve zamanda izlemeye devam edecek" denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız