Peter Bradshaw'dan Tarantino'nun Bir Zamanlar Hollywood'dasına: Sorumsuz ama aynı zamanda da mükemmel

Yazar ve film eleştirmeni Peter Bradshaw, Quentin Tarantino'nun yeni filmi Bir Zamanlar Hollywood'da için, "Tam anlamıyla deli, sorumsuz ama aynı zamanda da mükemmel" ifadelerini kullandı.

Haberler 18.08.2019 - 06:49

  • 1
    Amerikalı yönetmen Quentin Tarantino'nun 9. filmi Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da), ABD'den sonra İngiltere'de de gösterime girdi.


  • 2
    1969 yılının Hollywood'una bir saygı duruşu olarak değerlendirilen film bir Tarantino kurgusu içinde beyazperdeye taşınıyor.


  • 3
    İngiliz Guardian gazetesinin yazar ve film eleştirmeni Peter Bradshaw, Bir Zamanlar Hollywood'ya 5 yıldız vererek, "Tam anlamıyla deli, sorumsuz ama aynı zamanda da mükemmel" yorumunda bulundu.


  • 4
    Financial Times'ın film eleştirmeni Nigel Andrews'ın yorumu ise "Tarantino'nun Pulp Fiction'dan bu yana en iyi ve en cesur yapımı" oldu.

  • 5
    Ancak iki eleştirmenin aksine Independent'tan Clémence Michallon, film için "Erkek bakış açısıyla yapılmış" ve "Kadın karakterlere yönelik hakaret içeren aşırı sıkıcı bir film" yorumunu yaptı.

    Türkiye'de ise 23 Ağustos'ta gösterime girecek olan filmin diğer oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Luke Perry, Margaret Qualley ve Al Pacino gibi dünya yıldızları var.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız