Şahan Gökbakar: O sahnelerde ambulans hazır bulundu

Şahan Gökbakar; 16 Şubat’ta vizyona girecek olan, Youtube'da yaklaşık 30 milyondan fazla izlenen, bazı sahneleri eleştirilen yeni filmi Recep İvedik 5'i anlattı.

Haberler 12.02.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 12.02.2017 - 10:40

  • 1

    "5'i BIRAK 6'YI ÇEK"

    Hürriyet'e konuşan Gökbakar, şu sözleri dile getirdi: "Fragmanı yayınladık, ertesi gün bir baktık 3 milyon izlenmiş. Mesajlar da “5’i bırak da 6’yı çek” yönünde. “5 güzel, gideceğiz zaten, başla sen 6’ya” diyorlar yani. Daha 5 çıkmadı ama düşün! Serinin son filmi olması bu nedenle mümkün değil.

  • 2

    "BENİM ÇOCUK 1 MİLYON İZLEMİŞTİR"

    Nereye gidecek ben de bilmiyorum. Akışa kendimi bırakmış durumdayım. Etkiye tepki bu. Fragmanı koyuyorum ve bir tepki alıyorum. “Recep İvedik 4”ün fragmanını yayınlayalı 3 yıl olmuş ve 18 milyon izlenmiş. “Recep İvedik 5”in fragmanı 15 günde 28 milyon küsur. Klip olsa tekrar tekrar çalar dinlersin. İrem Derici’nin, Demet Akalın’ın şarkısı olsa tamam ama bir fragmanı kaç kez izleyebilirsin? Millet yazıyor, “Sırf benim çocuk 1 milyon izlemiştir” diyor bana...

  • 3
    "RECEP İVEDİK MODERN DON KIŞOT"

    Recep İvedik ne yapsa olur. Bir filme Recep’in buz pateni yaparken havada salto atıp buza inmesini koysam da olur, buzda kayamamasını koysam da... Böyle bir süper kahraman Recep. Bir nevi modern Don Kişot diyebiliriz. Sürekli bir şeyle mücadele ediyor. Bu filmde de Milli Takım kafile başkanı “Takımı çekerim” diyor, o da “Takımı çekemezsin, biz yarışacağız o zaman” diyor. Böyle bir karakter!
  • 4

    "RECEP'iN DOĞAÜSTÜ GÜÇLERİ"

    Engellenemeyen bir gücü var, acayip de çevik... Bu filmde Recep’in doğaüstü güçlerini göreceğiz. Koşuda, halterde, boksta, eskrim yaparken mesela... Mahalle sakini İsmet’in ölümünün ardından eşinin haline üzülerek yardım etmek istiyor ve işler karışıyor. Recep genç sporculardan oluşan Milli Takım’ı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlıyor. Spor organizasyonuna katılacak ekibin başına gelen talihsiz olay sonucu işler karışırken Recep kontrolü eline alıyor. Olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince birbirinden komik durumlar ortaya çıkıyor.

  • 5

    "KARNIM KASIL AY ÇOK KOMİK"

    Rio Olimpiyatları falan da izlenince öyle oldu. Bu hikayeyi yazarken Recep nerede olursa çok komik olur diye hayal ettik, spor müsabakaları da bunlardan biriydi. Komik film oldu, inşallah sonuç iyi olur. İzleyen herkes serinin dördüncü filminden daha iyi olduğunu düşünüyor. Selin de (Gökbakar) “4’ü çok beğenmiştim ama bu bir tık önde” dedi. Benim hanım özellikle boks sahnesinde katıldı, “Karnım kasıldı ay çok komik” dedi. 

  • 6

    "O SAHNELERDE AMBULANS HAZIR BULUNDU"

    Özellikle koşu sahneleri beni biraz yordu. Ciddi anlamda koştum! Hatta izleyince bu nasıl koşmuş bu kadar diyeceksin. Yarışma çekimlerini Antalya’da, Gloria Sports Arena’da yaptık. Bir bayrak yarışı sahnesi var, gerçekten depar atmam gerekiyor, diğer arkadaşlar da koşucu. Onlar da maşallah yakalayamıyorsun, tazı gibi. Limitlerimi zorladım. Togan sağ olsun 20 kez depar attırdı. O sahnelerde ambulans falan hazır bulundu."

  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız