'Sultan Süleyman' Taşkent'te

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç, Özbekistan Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Sanat Haftası etkinlikleri çerçevesinde Taşkent'te.

Haberler 10.10.2012 - 05:56

  • 1

    'Sultan Süleyman' Taşkent'te

    Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Halit Ergenç, Özbekistan Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Sanat Haftası etkinlikleri çerçevesinde Taşkent'te.
  • 2

    'Sultan Süleyman' Taşkent'te

    Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın başkanı olduğu Özbekistan Kültür ve Sanat Vakfı tarafından organize edilen Sanat Haftası için Taşkent'e giden Ergenç, etkinliklere Kerimova tarafından davet edildiğini belirtti.
  • 3

    'Sultan Süleyman' Taşkent'te

    Ergenç, sorular üzerine, kendisinin Özbekistan gibi coğrafyalarda çok sevildiğini bildiğini ve bundan dolayı Taşkent'e geldiğini ifade etti.
  • 4

    İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova

    Ergenç, Taşkent'te büyük ilgi gördü.

    İlk olarak Hazret Osman'a ait olduğu tahmin edilen Kuran-ı Kerim'in sergilendiği Hazret İmam Külliyesini ziyaret eden Ergenç, daha sonra etkinlikler çerçevesinde izlediği defile ve Gülnara Kerimova'ya ait "Guli" parfümlerinin tanıtımında ilgi odağı olmaktan kurtulamadı.
  • 5

    'Sultan Süleyman' Taşkent'te

    Ünlü oyuncu, çıkışta bekleyen hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız