Yeni Star Wars filmlerini Game of Thrones’un senaristleri yazacak

Dünyaca ünlü bilim kurgu serisi Star Wars (Yıldız avaşları) yeni filmleri, ünlü fantastik dizi Game of Thrones yapımcıları tarafından çekilecek.

Haberler ntv.com.tr, Reuters 07.02.2018 - 01:23

  • 1
    Walt Disney, gelecek Star Wars (Yıldız Savaşları) filmlerinin senaryosunu ve yapımcılığını dünyanın izlenme rekorları kıran Game of Thrones ekibi tarafından üstleneceğini duyurdu.
  • 2

    Buna göre ünlü fantastik dizinin senaristliğini ve yapımcılığını yapan David Benioff(47) ve D. B. Weiss(46), yönetmen Rian Johnson tarafından geliştirilen yeni Star Wars üçlemesinde ve Skywalker efsanesinin konu edildiği bir spin-off filmi olmak üzere dört ayrı projede yer alacak.

  • 3

    Disney’in alt kuruluşu ve Star Wars filmlerinin yapım şirketi olan Lucasfilm’in başkanı Katleen Kenney, konuyla ilgili olarak, Emmy ödüllü senaristler ile ilgili şunları söyledi:

  • 4

     “Benioff ve Weiss’in karmaşık karakterleri irdeleme ve olayların derinliğini işleme konusundaki başarısı ile zengin mitoloji bilgilerinin Star Wars’ta yeni bir çığır açacağını düşünüyorum” dedi.

  • 5
    Benioff ve D. B. Weiss'in kalema alacağı Star Wars filmlerinin tarihleri ve diğer detayları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.
  • 6

    GAME OF THRONES’UN STAR WARS’A İLK TRANSFERİ DEĞİL

    Game of Thrones’un başrol oyuncularından Emilia Clarke’ın 25 Mayıs’ta vizyona girecek “Solo: A Star Wars Story” filminde ana kadın karakter “Qi’ra”yı canlandırmış, filmin ilk fragmanı 5 Şubat’ta yayınlanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız