Grace Kelly'nin yatıyla Darwin'in izinde Galapagos Adaları (Balayı tatili önerileri)

Brandlifemag.com, lüks bir deniz yolculuğuna çıkıp, prens ve prensesler gibi ağırlanmak isteyen yolcularını çok özel bir rotayla buluşturuyor. Efsaneleri ağırlayan tarihi bir yatta, doğal yaşamın zenginlikleriyle dolu Galapagos Adaları’nı keşfe çıkabilirsiniz.

Haberler 04.05.2018 - 10:10

  • 1

    Bildiğiniz deniz yolculuklarını unutun, çünkü size Grace Kelly, Winston Churchill ve Elizabeth Taylor gibi isimleri konuk etmiş bir yatta yapabileceğiniz bir seyahatten bahsedeceğiz. 1928’de İngiltere’de Arjantinli bir iş adamı için üretilen M/Y Grace’in hikayesi filmlere konu olacak türden hareketli. 1938’de bu kez İngiliz bir işadamına satılan o zamanki ismiyle Rion, İkinci Dünya Savaşı’nın dönüm noktası olan 1940’taki Dunkirk Tahliyesi’nde İngiliz askerlerini kurtarmak için cesur seferler yaptı. Bu seferlerin sonuncusunda düşen bir bomba, on beş kişinin ölümüne sebep oldu. 

  • 2
    Yat tamir gördükten sonra da mücadeleden vazgeçmedi ve Alman savaş gemilerinin yakalamak gibi kahramanca eylemlerini sürdürdü. Savaş sonrası M/Y Grace’i  Aristotle Onassis’in satın aldı ve Monaco’nun ikon prensesi Grace Kelly, 1956’da Prince Raininer ile evlendiğinde yatı onlara düğün hediyesi olarak verdi. Çift tekneleriyle Korsika, Sardinya gibi Akdeniz cennetlerine seyahatlere çıktı.
  • 3

    Bugün ise M/Y Grace, lüks bir deniz yolculuğuna çıkıp, prens ve prensesler gibi ağırlanmak isteyen yolcularını çok özel bir rotayla buluşturuyor: Galapagos Adaları.

  • 4
    Çok uzun bir süre boyuna insanoğlunun gözlerinden uzak kalan, hayal gücünün ötesinde hayvanlara ve bitkilere ev sahipliği yapan bu doğa harikası yer, Ekvador’a bağlı bir takımadalar grubu.
  • 5
    Ünlü biolog Charles Darwin’in bilim dünyasında çığır açan evrim teorisinin doğduğu yer ayrıca. Dev kaplumbağalar, mavi ayaklı kuşlar, deniz iguanaları ve albatroslar gibi masallaran çıkmışa benzeyen hayvanlara çok yakın olabileceğiniz yolculuklarda, bir doğa bilimcinin rehberliği eşliğinde çok az sayıda insanın ayak basabildiği yerleri görmeniz ve doğanın gücüne bir kez daha hayran olmanız mümkün oluyor.
  • 6

    Gelelim M/Y Grace’in yolcularına sunduğu diğer ayrıcalıklı özelliklere. Sadece 18 konuğu ağırlayan bu özel teknede hem açık hem kapalı iki yemek salonunda Ekvador mutfağından nadide örnekleri yatın kendi kavından çok özel şaraplarla birlikte tadabilirsiniz.

  • 7
    İki güvertesiyle tekne size yunusları, balinaları ve deniz aslanlarını izlemeniz için 360 derecelik bir görüş açısı sağlıyor.
  • 8
    Art-deco dokunuşlarla dekore edilmiş lüks kamaraları, ödüllü mimar Adriana Hoyos’un imzasını taşıyor. Lüks cruise’lar düzenleyen Quasar Expeditions’a ait bu yatta hayatınızın tatilini yapmanın bedeli ise haftalık 127 bin dolardan başlıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız