Alex 18 kişilik kadroda

FB - CSKA

Haberler 28.08.2012 - 22:18

  • 1

    Alex 18 kişilik kadroda

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım kaptanı Alex de Souza'yı, ilk 11'de düşünmediğini belirttiği Spartak Moskova maçının 18 kişilik kadrosuna aldı.
  • 2

    Alex 18 kişilik kadroda

    Kocaman, Spartak Moskova ile deplasmanda yapılan ilk maçta yedekler arasında tuttuğu, ligde Gaziantepspor ile yapılan mücadelede kadroya almadığı Brezilyalı futbolcuya, bugünkü maçın 18 kişilik kadrosunda yer verdi.
  • 3

    Alex 18 kişilik kadroda

    Sarı lacivertli takım da, maçın hazırlıklarını, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.
  • 4

    Alex 18 kişilik kadroda

    sarı-lacivertli futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı.

    Daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla bitirdi.
  • 5

    Alex 18 kişilik kadroda

    Sakatlıları devam eden Volkan Demirel ve Serdar Kesimal takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptı.
  • 6

    Alex 18 kişilik kadroda

    Antrenmanını asbaşkan Ali Yıldırım da takip etti.
  • 7

    Alex 18 kişilik kadroda

    Öte yandan, Fenerbahçe'nin ralibib Spartak Moskova da maçın hazırlıklarını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı idmanla tamamladı.

    İlk 20 dakikası basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma ve istasyon çalışmaları yaptı.
  • 8

    Alex 18 kişilik kadroda

    Fenerbahçe karşısına, Dykan, Makeev, Suchy, Insurralde, Dimitri Kombarov, Carioca, De Zeeuw, Ari, Dzyuba, McGeady ve Emenike muhtemel 11'iyle çıkması beklenen teknik direktörü Unai Emery de bir basın toplantısı düzenledi.
  • 9

    Alex 18 kişilik kadroda

    Basının karşısına Oyuncusu Dimitri Kombarov'la birlikte çıkan Emery, kendilerini maça hazır hissettiklerini, ilk maçı 2-1 kazanmalarına karşın, yedikleri golün kendileri için iyi olmadığını ifade etti.
  • 10

    Alex 18 kişilik kadroda

    Emery, ''Yine de kazandık ve ilk maçtaki galibiyetin motivasyonuyla İstanbul'a geldik. Bu galibiyet bizim için artı bir motivasyon oldu. Kendimizi hazır hissediyoruz. Fenerbahçe taraftarının ne kadar ateşli olduğunu da biliyoruz ama biz de iyi bir takımız. Fenerbahçe karşısında kendi gücümüzü göstereceğiz'' diye konuştu.
  • 11

    Alex 18 kişilik kadroda

    Emery, futbolcularının yarın için hazır durumda olduklarını aktararak, ''Eğer maç uzatmalara giderse de oyuncularımın dirençleri yeterli olacaktır. Biz gerekli çalışmalarımızı yaptık ve hazır durumdayız'' dedi.

    İspanyol çalıştırıcı, 'Futbolda şike' davası kapsamında savunma yapmak için günün önemli bir bölümünü adliyede geçiren oyuncusu Emenike'nin durumunun sorulması üzerine, yorum yapmaktan kaçınarak, ''Takımdaki herkes iyi ve hazır'' demekle yetindi.

    Emery, ''Valencia'yı çalıştırdığı dönemde eski futbolcusu olan Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'de henüz bekleneni veremediği'' belirtilerek, oyuncuyla ilgili görüşünün sorulması üzerine de, ''Türkiye'de mutlu olduğunu biliyorum. Bana öyle söyledi. Gittikçe daha iyi olacaktır. O iyi bir futbolcu'' şeklinde konuştu.
  • 12

    Alex 18 kişilik kadroda

    Oyuncu Dimitri Kombarov da, Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini vurguladı. Sarı-lacivertli ekipte en çekindiği ismin Alex olduğunu ancak onun oynamayacağını duyduğunu dile getiren Kombarov, ''Fenerbahçe genel olarak çok iyi bir takım. Biz de buna göre önlemlerimizi alacağız'' dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız