"Arslan dedik çakal çıktı"

Hamburglu Tolgay Arslan'ın transferinde, galip gelen taraf Beşiktaş oldu. Trabzon medyası, bordo mavililerin uzun süre uğraştığı Tolgay Arslan transferinden son anda vazgeçtiğini yazarken sert ifadelere yer verdi.

Haberler Ntvspor 26.01.2015 - 15:21

  • 1
    Hamburglu Tolgay Arslan'ın transferinde, galip gelen taraf Beşiktaş oldu. Trabzon medyası, bordo mavililerin uzun süre uğraştığı Tolgay Arslan transferinden son anda vazgeçtiğini yazarken sert ifadelere yer verdi.
  • 2

    KUZEY EKSPRES: HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR

    "3 büyükler ne kadar para önerdiyse, Trabzonspor fazlasını verdi" diye yazan Kuzey Ekspres gazetesi Tolgay'ın transferinin babasının devreye girmesi sonrası gerçekleşmediğini aktardı.
  • 3

    GÜNEBAKIŞ GAZETESİ: TOLGAY FİYASKOSU

    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal'ın Almanya'ya çıkarma yaptığını yazan Günebakış gazetesi Tolgay'ın transferinin fiyasko ile sonuçladığı yorumunda bulundu.
  • 4

    KARADENİZ’İN SESİ: TOLGAY SKANDALI

    Karadeniz’in Sesi gazetesi de Tolgay Skandalı diye manşet attı.
  • 5

    KARADENİZ’DE SON NOKTA: SON ANDA ÇARK ETTİ

    Almanya’da anlaşma sağladığı açıklanan gurbetçi oyuncunun transferinden son anda vazgeçildiğini aktaran Karadeniz’de Son Nokta da Beşiktaş'ın devreye girmesiyle gurbetçi oyuncunun çark ettiğini yazdı.
  • 6

    KARADENİZ GAZETESİ: ASLAN DEDİK ÇAKAL ÇIKTI

    En sert manşet ise Karadeniz gazetesinden geldi. Gazete, Tolgay Arslan'ın transferi için Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal'ın Almanya'da Hamburglu oyuncu ile bir araya geldiğini aktardı. Tolgay ve babası Erhan Arslan'ın Trabzonspor'a önce "evet" dediğini, ardından 1 milyon lira imza parası istemesinin görüşmeleri tıkadığını yazan gazete, futbolcunun menajerinin Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmesi üzerine transferden bordo mavili yöneticilerin vazgeçtiğini ifade etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız