Basında Transfer İddiaları (18 Haziran 2015)

Ligin sona ermesiyle birlikte Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları da hız kazandı. İşte basında çıkan son transfer iddiaları...

Haberler Ntvspor 18.06.2015 - 10:51 Son Güncelleme : 18.06.2015 - 10:53

  • 1

    A BOLA'DAN Q7 İDDİASI

    Avrupa basını, Galatasaray'la ilgili transfer haberlerinden geçilmiyor. Portekiz'in A Bola gazetesi, sarı-kırmızılıların Ricardo Quaresma'ya 3 yıllık sözleşme önerdiğini iddia etti. (FOTOMAÇ)

  • 2

    SAVUNMA HATTINA LOMBAERTS

    Stoper arayışlarına devam eden Galatasaray, aradığı oyuncuyu Rusya’da buldu. Yönetim, Zenit’in 30 yaşındaki futbolcusu Nicolas Lombaerts’in menajeri ile iletişime geçti. (FANATİK)

  • 3

    NANİ İÇİN PEREİRA DEVREDE

    Fenerbahçe'nin patlatmak istediği bir diğer bomba olan Nani için girişimler sürüyor. Manchester United’ın yeni sezon planlaması içinde yer almayan ve satış listesinde olduğu bilinen Portekizli yıldızın menajeriyle ve kulübüyle yakın temasta olan Sarı-Lacivertliler, Pereira kozunu da devreye sokuyor. (FANATİK)

  • 4

    FENERBAHÇE MITROGLOU İLE ANLAŞTI

    Sport24 kanalı, sarı-lacivertli ekibin Fulham'ın golcüsüyle iki yıllığına el sıkıştığını duyurdu. Fotomaç'a konuşan Mitroglou'nun menajeri Galariotis ise "Transferin sonuçlanması F.Bahçe ile Fulham'ın anlaşmasına bağlı" dedi. (FOTOMAÇ)

  • 5

    TRABZONSPOR'UN HEDEFİ: NIKICA JELAVIC

    Dört koldan santrfor arayan Bordo-Mavililer'in son olarak Hull City forması giyen Hırvat yıldızı bitirdiği öğrenildi. Haberi İngilizler de doğruladı. Kulüplerin bonservis ve ödeme protokolü üzerindeki pazarlığı biter bitmez imzalar atılacak. (FANATİK)

  • 6

    PODOLSKİ İMZAYA GELİYOR

    Ada basını, G.Saray'ın Arsenal'le anlaştığını duyurdu. Sarı kırmızılılar, İngiliz ekibine 2.5 milyon euro ödeyecek. Alman forvetin de yıllık 3 milyon euro'ya 'evet' dediği ve önümüzdeki günlerde imza için Türkiye'ye gideceği iddia edildi. (FOTOMAÇ)

  • 7

    BRITOS'TAN YEŞİL IŞIK

    İtalyan La Republica gazetesi, Napoli'nin son dakika Britos'a takımda kalması için teklif yaptığını ama Uruguaylı stoperin Beşiktaş'ın teklifini çoktan kabul ettiği için sözleşme yenileme teklifine olumsuz cevap verdiğini yazdı. (FOTOMAÇ)

  • 8

    FENERBAHÇE’DE NICKLAS BENDTNER SESLERİ

    Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer’i transfer etmesi, Avrupa basınının da sarı-lacivertlilere olan ilgisini artırdı. Bu konuda Almanya’dan bomba bir iddia geldi. ‘Borlife.de’ adlı Alman internet sitesi, bir başka Danimarkalı futbolcu Nicklas Bendtner’in de F.Bahçe’ye transfer olabileceğini öne sürdü. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 9

    STOPERE YENİ ADAY TOLOI

    Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'le yaptığı toplantı sonrası stoper arayışında rotayı Sao Paulo'nun 24 yaşındaki yıldızına çevirdi. Bonservisi 4 milyon euro olan Toloi için kulübü Sao Paulo'nun kapısı çalınacak. (FOTOMAÇ)

  • 10

    SOLDADO BOMBASI

    İngilizler'den bir iddia da forvet için geldi. Daily Mirror Galatasaray'ın Podolski'nin yanı sıra Tottenham'da gözden düşen Roberto Soldado için de devrede olduğunu yazdı. (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız