Basında Transfer İddiaları (24 Ocak 2014)

Basında Transfer İddiaları (24 Ocak 2014)

Haberler 24.01.2014 - 10:35

  • 1

    BEDAVA GİDİYOR

    Beşiktaş'ta Manuel Fernades şoku yaşanıyor. Sözleşmesini uzatmak için imza atmaya yanaşmayan Portekizli oyuncunun, Rus ekibi Lokomotif Moskova ile sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı. (FOTOMAÇ)
  • 2

    FRANSIZLAR'DAN MEXES İDDİASI

    L'Equipe Gazetesi, Trabzonspor'un Milan'ın yıldız stoperi Mexes'e imza attırmak üzere olduğunu yazdı. Bu haber Avrupa'da büyük ses getirdi. (FANATİK)
  • 3

    TRABZON'DAN ÇİFTE BOMBA

    Trabzonspor'un Newcastle'ın 29 yaşındaki forveti Cisse için atakta olduğu belirtilirken; L'Equipe başka bir iddia ortaya attı: Milan'ın stoperi Mexes, bordo-mavililere sadece bir adım uzakta. (FOTOMAÇ)
  • 4

    KARA BULUTLARI KAMPL DAĞITACAK

    Sloven yıldızın satış haklarını elinde bulunduran Michael Ruhnau, "F.Bahçe ile Kampl transferini konuşacaktık ancak şu an beklemedeyiz" dedi. West Ham'ın istediği Meireles satılırsa, Kampl sarı-lacivertli formayı giyebilir. (FOTOMAÇ)
  • 5

    ASLAN ‘YEŞİL’LENECEK!

    Galatasaray A takımda bir türlü süre alamayan ve bu nedenle mutsuz olan Liverpool’un genç yeteneği Samed Yeşil için İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralık olarak bir teklifte bulunacağı iddia edildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 6

    ANTONİO NOCERİNO SÜRPRİZİ

    Beşiktaş'ın Zaccardo ile ilgili görüşmelerini yürüten menajer Moggi, siyah-beyazlılara Milan'lı Antonio Nocerino'yu önerdi. (FOTOMAÇ)
  • 7

    CİMBOM'DA YENİ ROTA BURDISSO

    Uzun süredir Cagliari'den Astori ve Sao Paulo'dan Rhodolfo için temaslarda bulunan Cimbom'da ibre Roma forması giyen Burdisso'ya döndü. 32 yaşındaki Arjantinli, G.Saray'ın ilk teklifini kabul etti ve beklemeye geçti. (FOTOMAÇ)
  • 8

    BERBATOV HAMLESİ!

    Ara transfer dönemi sona ermeden kadrosunu bitirici bir golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Ada basınında yer alan iddiaya göre, bu sezon Fulham formasıyla boy gösteren Bulgar golcü Dimitar Berbatov menajerler aracılığıyla siyah-beyazlılara önerildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 9

    Pizzaro: Beşiktaş'la görüştüm

    Bayern Münih'in Perulu yıldızı Claudio Pizzaro, "Eğer Bayern Münih ile sözleşme yenilemezsem, yabancı bir ülkeye gitmeyi planlıyorum. Beşiktaş'la bir temasım olduğu doğru, başka bilgi veremem" ifadesini kullandı. (FOTOMAÇ)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız