Basında Transfer İddiaları (29 Temmuz 2015)

Basında Transfer İddiaları (29 Temmuz 2015)

Haberler Ntvspor 29.07.2015 - 11:06

  • 1

    BOFFIN HAREKATI

    Muslera'ya yedek arayan Galatasaray, Eskişehirsporlu Ruud Boffin için harekete geçti. Eskişehir'le takasta anlaşılırsa Boffin, G.Saray forması giyecek. 2 yabancı kaleci haricinde Eray İşcan kulübede olacak. (AKŞAM)

  • 2

    STOPERE 'TANK' KAMIL

    Hamzaoğlu'nun isteği üzerine düğmeye basıldı. Galatasaray Yönetimi, Torino forması giyen Kamil Glik'e teklif yapacak. 'Tank' lakaplı oyuncunun bonservisinin çok yüksek olması nedeniyle kiralama üzerinde durulacak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    ZAMBRANO PAZARLIKLARI

    Savunma hattı için Zambrano'yla anlaşmaya varan Trabzonspor, Eintracht Frankfurt'lu idarecilerle sıkı pazarlık yapmaya devam ediyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın 2 milyon euro dolaylarındaki teklifini beğenmeyen Alman ekibi, 3 milyon euroda ısrar ediyor. (FANATİK)

  • 4

    SON İDDİA DIEGO CAPEL

    Beşiktaş'ın gündemine yeni bir ismi aldığı iddia edildi. Portekiz'in saygın gazetelerinden Abola'nın internet sitesinden yayınlanan habere göre Beşiktaş, Sporting Lizbon'un 27 yaşındaki sol kanadı Diego Capel için nabız yokladı. (FANATİK)

  • 5

    POLONYA'DAN YENİ İDDİA

    Kaleci transferiyle ilgili olarak bir iddia da Polonya basınından geldi. Galatasaray'ın, 17 yaşındaki 1.91'lik eldiven Bartlomiej Dragowski'yi izlediği ve renklerine katmak istediği öne sürüldü. Polonyalı kalecinin bonservisi 2.5 milyon Euro civarında. (FANATİK)

  • 6

    AQUILANI SÜRPRİZİ

    31 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun menajeri, "F.Bahçe Alberto'yu istiyor. Yurt dışından gelen tekliflere açığız" dedi. (FOTOMAÇ)

  • 7

    ŞİMDİ SIRA İNLER'DE

    Mario Gomez'de geri sayıma geçen Beşiktaş şimdi Gökhan İnler için bastırıyor. Orta sahaya yapılacak transfer için Ozan Tufan isminin "taktik gereği" ortaya atıldığı, asıl amacın Napoli kulübünün Gökhan İnler'de indirim yapmasını sağlamak olduğu belirtildi. (FOTOMAÇ)

  • 8

    CİMBOM BALANTA İÇİN TEKLİFİNİ YENİLEDİ

    Galatasaray'ın, geçen sezon uzun bir süre peşinde koştuğu Kolombiyalı stoper Eder Balanta için bir kez daha River Plate'in kapısını çaldığı bildirildi. G.Saray, 22 yaşındaki Balanta için 1 milyon euro bonservis bedeli, sonraki satıştan yüzde 40 ve 50 maçın sonunda da 750 bin euro daha teklif etti. (FOTOMAÇ)

  • 9

    KALEYE KADU

    Adana'dan Hayrullah'ın yüksek maliyeti, Hakan Arıkan'ın Taffarel'den veto yemesi ve Sinan Bolat'ın Brugge'e gidişi sonrası Boffin'e yönelen Galatasaray, aradığı kaleciyi Portekiz'de buldu. sarı-kırmızılılar, Porto'nun 2. takımının kalesini koruyan Angola asıllı Kadu Monteiro ile el sıkıştı. (MİLLET)

  • 10

    YENİ HEDEF OZAN

    Orta sahaya takviye düşünen Beşiktaş, Ozan Tufan için Bursaspor'un kapısını çaldı. Teknik direktör Şenol Güneş eski öğrencisini çok istiyor. (POSTA)

  • 11

    DZEMAILI SION'A GİDİYOR

    Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Blerim Dzemaili ülkesine dönüyor. İsviçre basını, Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı için Sion'un yaptığı teklifi kabul ettiğini yazdı. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar bu transferden 2.5 milyon euro kazanacak. (TAKVİM)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız