Basında Transfer İddiaları (8 Ocak 2016)

Basında Transfer İddiaları (8 Ocak 2016)

Haberler Ntvspor 08.01.2016 - 12:33

  • 1

    RAMOS'TA SONA DOĞRU

    Brezilya basını , kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Corinthians'ın 28 yaşındaki file bekçisi için son aşamaya geldiğini yazdı. En geç yarın imzaların atılması bekleniyor.(BUGÜN)

  • 2

    TEK TRANSFER EMENIKE

    Ara transferde kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Fener'de sürpriz gelişme! Kanarya'nın, sezonu Al Ain'de kiralık geçiren Emenike'yi geri çağırmaya hazırlandığı ileri sürüldü.(FOTOMAÇ)

  • 3

    ALVES LIZBON'A

    Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Bruno Alves, 2013 yılından bu yana giydiği sarı-lacivertli formaya sezon sonunda veda edecek. 34 yaşındaki Portekizli savunmacının ülkesinin takımlarından Sporting Lizbon ile anlaştığı öğrenildi.(POSTA)

  • 4

    GÜRAY GÜN SAYIYOR

    Akhisar formasıyla ilk yarıda 17 maçın tamamına 11'de başlayan Güray Vural, Trabzonsporlu olmaya çok yakın. 27 yaşındaki kanat oyuncusu için iki kulüp büyük ölçüde anlaşmaya varırken bordo-mavililerin takasta kullanacağı oyuncuların isimlerini henüz belirlemediği ifade edildi.(SABAH)

  • 5

    3 KOLDAN HAREKAT

    Galatasaray sağ bek, sağ açık ve forvet transferinde sona geldi. Beşiktaş'ın da istediği Martin Linnes listeye girdi. Sağ bek için Van der Wiel, Ricardo van Rhijn ve Linnes forvet için Arkadiusz Milik, Loic Remy sağ açık için ise Zivkovic ve Arfa en güçlü adaylar.(TAKVİM)

  • 6

    DIEGO'NUN YERİNE SHAQIRI

    Fenerbahçe Stok City'nin kalbini alacak. Yıldızı Basel'de parlayan ve Bayern Münih'te 3 yıl forma giyen Devler Ligi şampiyonluğu yaşayan Shaqiri, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediğini söyleyen Shaqiri'nin haziranda kiralanması gündemde.(TAKVİM)

  • 7

    GEMİLERİ YAKTI

    Boyko, Beşiktaş'a gelmek için kulübüne karşı çıkmayı bile göze aldı. Boyko, bu işin bir an önce sonuçlanmasını istediğini Dnipro'nun yöneticilerine iletti. Alacakları ödenmediği için FIFA kozunu da oynayan Denys Boyko, "Bırakın beni Beşiktaş'a gideyim. Her iki taraf da kazansın" dedi.(SABAH)

  • 8

    YENİDEN SIGTHORSSON

    Golcü arayan Galatasaray'da hedef yeninde Kolbeinn Sigthorsson. Sezon başında da transferi gündeme gelen ancak Ajax'tan ayrılıp tercihini Nantes'tan yana kullanan İzlandalı yıldız, aradığı ortamı bulamayınca Cim Bom'a haber göndermişti. Sarı-kırmızılılar, Fransız ekibine kiralık teklifi yapmıştı. 'Hayır' yanıtı alınınca bu transfer rafa kalkmıştı. Pes etmeyen İzlandalı, ayrılmak istediğini dile getirince Galatasaray tekrar girişimde bulunma kararı aldı.(POSTA)

  • 9

    JUVE İNAT EDİYOR

    Aslan, sezon başında da ilgilendiği İtalyan forvet için pazarlıklarını sürdürüyor. Juve'nin CEO'su Marotta ile yüz yüze görüşen yöneticiler, 24 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralama teklifini götürdü.(SABAH)

  • 10

    STOPERE SON ADAY KAMİL

    Beşiktaş'ın transfer çalışmalarıyla ilgili bir iddia da Polonya'dan geldi. Ülke basını, Torino forması giyen 27 yaşındaki stoper Kamil Glik için Beşiktaş'ın Stuttgar ve Norwich City ile yarış halinde olduğu yazdı.(SABAH)

  • 11

    KOD ADI SAMBA

    Fenerbahçe Yönetimi, Gabigol, Leandrinho, Dudu ve Lucas Lima için pazarlık yapıyor. Sarı-lacivertliler, genç ve yetenekli Brezilyalı yıldızlar için kollları sıvadı. Santos'un 19 yaşındaki yıldızı Gabigol ve Lucas Lima Palmeiras'ın orta saha oyuncusu Dudu, Ponte Pretalı Leandrinho için kulüpleriyle tek tek görüşme yapıyor.(TAKVİM)

  • 12

    ROBBEN'DEN SÜRPRİZ TELEFON

    Sarı-lacivertli kulübün transferdeki mega hedefi Arjen Robben, vatandaşları Van Persie ve Wesley Sneijder'i arayarak Fenerbahçe'yle ilgili bilgi aldı.(FOTOMAÇ)

  • 13

    LUCAS LIMA HAREKATI

    Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Brezilya'ya uçtu. Çok gizli yürütülen transfer operasyonunun hedefinde Santos'un 10 numarası Lucas Lima vardı. Terrraneo ayrıca Renato Augusto, Henrique Almeida ve Andre için de girişimlerde bulundu.(POSTA)

  • 14

    YENI KEITA CHELSEA'DEN

    Galatasaray'ın transfer gündemine Chelsea'den sürpriz bir isim geldi. Daha önce sağ bek için İvanovic için Chelsa'nin kapısını çalan sarı-kırmızılı takıma sezon başında kiralık olarak Bournemouth forması giyen Christian Atsu önerildi. Denizli kabul ederse hızı ve seri çalımlarıyla nam salan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Galatasaray forması giyecek.(FOTOMAÇ)

  • 15

    ZIVKOVIC'İN ADRESİ FENERBAHÇE

    Fenerbahçe'nin sezon başında gündeme aldığı 'Sırp Messi' için Aslan da devreye girdi. Ancak uzun süredir Partizan ile temasta olan Sarı-Lacivertliler rahat: Türkiye'ye gelirse adresi Fenerbahçe.(FANATİK)

  • 16

    BUZ GİBİ SAĞ BEK

    Savunmanın sağına harıl harıl oyuncu arayan Galatasaray, Molde'ye Martin Linnes için teklifte bulundu. Bu sezonki performansı ile çıkışa geçen Norveçli oyuncu için sarı-kırmızılılar 2 milyon Euro önerdi. 24 yaşındaki oyuncu Aslan'a sıcak bakarken artık gözler kulübü Molde'de.(VATAN)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız