Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva takımını iki maçta da yenerek bir üst tura yükseldi. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'daki rakibi belli oldu.

Haberler ntv.com.tr 24.02.2017 - 09:41

  • 1

    Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştiriliyor.   

  • 2

    Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 3-1 yendiği Hapoel Beer Sheva'yı evinde 2-1 yenerek üst tura çıkmaya hak kazandı. Son 16'da Beşiktaş'ın rakibi Osmanlıspor'u eleyen Yunanistan temsilcisi Olympiakos oldu. Beşiktaş ilk maçını 9 Mart'ta deplasmanda oynayacak.  

    OLYMPIAKOS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

  • 3
    Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak.
    Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.
  • 4

    OLYMPIAKOS (Yunanistan)

    UEFA sıralamasında 27. durumda. Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda elendikten sonra Avrupa Ligi'ne play-off turundan başladı. Bu kupada 20 kez mücadele etti. Üç kez (1989-90, 2004-05, 2011/12) 1/16 turuna kadar yükseldi. 43 lig şampiyonluğu var. 

  • 5
    Geçen sezon Yunanistan Ligi'nde şampiyon olmuştu. Yunanistan temsilcisi, son 32 turunda Osmanlıspor'u turnuva dışına itti.
  • 6
    Yaş ortalaması 23 olan Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nda APOEL'in ardından 8 puanla 2. sırada yer alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı.
  • 7

    İşte diğer eşleşmeler...  

    Celta Vigo - Krasnodar

    Apoel - Anderlecht 

    Schalke 04 - Monchengladbach 

    Olympic  Lyon - Roma 

    Rostov - Manchester United 

    Olympiakos - Beşiktaş 

    Gent - Genk 

    Copenhag - Ajax 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız