Biten transferler 2017-2018  (Hangi futbolcu, hangi takıma transfer oldu?)

Türkiye Futbol Federasyonundan alınan bilgiye göre, 17 Haziran'da başlayan ve FIFA kuralları gereği 12 hafta süren birinci transfer ve tescil dönemi sona erdi. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2018'de başlayacak, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta sürecek ve 31 Ocak'ta bitecek.İşte 2017-2018 sezonunda resmileşen transferler...

Haberler 09.09.2017 - 00:09

  • 1

    SOSA, TRABZONSPOR

    Jose Sosa, resmen Trabzonspor'da. Bordo Mavililer, Arjantinli oyuncunun transferi için Milan'la anlaştığını açıkladı.

    Oyuncuyla 15 Ocak 2018'e kadar anlaşmaya varan Bordo Mavililer, Milan'a kiralama bedeli olarak 1 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Trabzonspor, Jose Sosa'nın bonservisini almak isterse 3 milyon 400 bin Euro daha ödeyecek. Trabzonspor, Jose Sosa'ya 2017-18 sezonunun ilk yarısı için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret ödeyecek. Trabzonspor, satın alma opsiyonunu kullandığı takdirde 2. yarı için de Arjantinli oyuncu 1.620 bin Euro daha kazanacak. Jose Sosa, 2018-19 sezonu için 3 milyon 320 bin, 2019-2020 sezonu için de 3 milyon 240 bin Euro garanti ücret alacak.
  • 2

    VOLKAN ŞEN, TRABZONSPOR

    Trabzonspor, Jose Sosa'nın ardından Volkan Şen'i de renklerine kattı. Bordo Mavililer, orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
  • 3

    VİNCENT JANSSEN, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Hollandalı oyuncu Vincent Janssen'nin transferi anlaşmaya vardı.

    Kulüpten yapılan açıklamada, "Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varıldı" denildi. 

  • 4
    Bursaspor, Yusuf Erdoğan konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya varıldığını ve son görüşmenin ardından sözleşme imzalanacağını açıkladı.
  • 5

    CEDRİC CARRASSO, GALATASARAY

    Galatasaray Fransız kaleci Cedric Carrasso'yu renklerine bağladı.  

    Cenk Gönen'in Malaga'ya transferinin ardından yedek kaleci arayışına giren Galatasaray, 35 yaşındaki Fransız eldiven Cedric Carrasso'yu kadrosuna kattı. 

    Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Bordeaux ile yolları ayrılan Cedric Carracso ile 2 yıllığına anlaştı. 

    Bonservisi elinde bulunan 35 yaşındaki kalecinin yarın İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

    Cedric Carrasso'nun, sarı-kırmızılılardan yıllık 600 bin euro kazanacağı belirtildi.

  • 6

    LEBOGANG MANYAMA, ATİKER KONYASPOR

    Atiker Konyaspor, Güney Afrikalı milli futbolcu Lebogang Manyama ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Afrikalı oyuncu yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek.
  • 7

    HUBOCAN, TRABZONSPOR

    Trabzonspor, Tomas Hubocan'ın kiralanması konusunda Marsilya ile görüşmelere başlandığını KAP'a açıkladı.

    Trabzonspor Kulübü, Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen Slovak futbolcu Tomas Hubocan'ın kiralık olarak transferi konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

  • 8

    Latovlevici Galatasaray'da

    Galatasaray, Karabükspor'da forma giyen sol bek Latovlevici ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

    31 yaşındaki Rumen oyuncu geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giymiş, 3 gol atıp 3 de asist yapmıştı. Bu sezon sakatlığı nedeniyle
    henüz Karabükspor'da resmi maça çıkamayan Latovlevici'nin kısa sürede sahalara döneceği belirtildi.

  • 9

    MELE, OSMANLISPOR

    Süper Lig takımlarından Osmanlıspor,  27 kez Uruguay 20 Yaş Altı Milli Takımı forması giyen Santiago Mele'yi 5 yıllığına renklerine bağladı.

    Mele, kiralık olarak TFF 1. Lig takımlarından Ankaragücü kadrosunda yer alacak.

    20 yaşındaki Mele, “Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ile de konuştum. Bana, Türkiye, Türk insanı ve Osmanlıspor hakkında çok olumlu şeyler söyledi. Özellikle Osmanlıspor'un benim için çok büyük bir şans olacağını belirtti. Muslera ile aynı ülkede yer almak ve onun veliahtı olarak gösterilmem benim için çok büyük bir sorumluluk. Kimsenin yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağım" dedi.

  • 10

    WİLLİAM VAİNQUEUR, ANTALYASPOR

    Antalyaspor, defansif orta saha oyuncusu 28 yaşındaki William Vainqueur ile 3 yıllığına anlaştı.

    Antalyaspor yönetimi pazartesi günü tesislerde düzenleyeceği törende Fransız futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

    Roma'da forma giyen, geçen sezon Marsilya'da kiralık oynayan defansif orta sahaya oyuncusu William Vainqueur, 33 maçta forma giydi.

  • 11

    NETO, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit'te forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto'yu kiraladı.

  • 12

    FENERBAHÇE SALİH UÇAN'I KİRALADI

    Fenerbahçe, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı İsviçre ekiplerinden Sion'a kiraladı. 

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yapılan görüşmeler sonucu Salih Uçan'ın kiralık olarak transferi konusunda İsviçre ekibi FC Sion ile anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuz Salih Uçan bu sezon FC Sion takımı için mücadele edecektir. Futbolcumuz Salih Uçan'a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

  • 13

    DENAYER, GALATASARAY

    Galatasaray, Jason Denayer'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

    2015-2016 sezonunda da Galatasaray formasını giyen Denayer, geçtiğimiz sezonu Sunderland'de geçirmişti.

  • 14

    ANDREAS BECK, STUTTGART

    Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck, Stuttgart'a transfer oldu.

    Alman ekibi bonservis bedeli olarak Beşiktaş'a 2 milyon euro ödeyecek.

  • 15

    SAMİR NASRİ, ANTALYASPOR

    Antalyaspor, Samir Nasri'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

    Transfer, kırmızı beyazlı kulübün internet sitesinden şu şekilde duyuruldu:

    "Kulübümüz, İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Manchester City takımında forma giyen orta saha oyuncusu Samir Nasri ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya vararak 2 yıllık sözleşme imzalamıştır."

  • 16

    STOCH, SLAVIA PRAG

    Fenerbahçe, Miroslav Stoch'un takımdan ayrıldığını ve Çekya Ligi takımlarından Slavia Prag'a transfer olduğunu açıkladı.
  • 17

    GİULİANO, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, resmi internet sitesinden "10 numara" mevkisinde oynayan Giuliano ile transferi konusunda görüşmelere başladığını açıkladı.

    Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Giuliano Victor De Paula ve takımı Zenit ile oyuncunun kulübümüze kiralık olarak transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

    Giuliano Victor De Paula, bu akşam saat 18:30'da İstanbul'a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmelere burada devam edilecektir.

    Kamuoyunun bilgisine sunarız."

  • 18

    MEDEL, BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş'ın İnter'de forma giyen Şilili yıldız Gary Medel ile anlaştı.

    Transferde hız kesmeyen siyah-beyazlılar, kadrosuna Şilili yıldız Gary Medel'i de kattı.

    Beşiktaş'ın İtalyan kulübü ile 2,5 milyon euroya el sıkıştığı Medel'e ise yıllık 2.3 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

  • 19

    SOLDADO, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Villarreal'den Roberto Soldado ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
  • 20

    SNEIJDER, NICE

    Galatasaray ile yolları ayıran Wesley SneijderNice'e transfer oldu. Fransız temsilcisi, yıldız oyuncuyu renklerine kattığını açıklarken, Sneijder'in 10 numaralı formayı giyeceğini duyurdu.

    Geçen yıl 10 numarayı taşıyan Mika Le Bihan'ın Hollandalı oyuncuya jest yaptığı kaydedildi.

    Nice, Sneijder'le kaç yıllık sözleşme imzalandığını duyurmazken; Fransız basını oyuncuyla 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığını yazdı.

    Sneijder, Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmesinde İtalya'nın Napoli takımıyla eşleşen Nice'in UEFA kadrosunda yer alabilecek.

    Sneijder, Inter'de birlikte forma giydiği Balotelli ile yeniden bir araya gelirken; bir diğer yıldız Dante ile takımının başarısı için ter dökecek.

  • 21

    LENS, BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş, Jeremain Lens’in transferi için kendisi ve kulübü Sunderland ile anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

    Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Sunderland kulübüne 2017-2018 sezonu için net 1.500.000 Euro kiralama bedeli ödenecektir" ifadesine yer verildi.

    Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 36 maça çıkan Lens, 5 gol atıp 17 de asist yaptı.

  • 22

    NEGREDO, BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş yeni transferi Alvaro Negredo'yu KAP'a bildirdi. siyah-beyazlılar, transfer için Valencia'ya 2.5 milyon euro ödeyecek. 

    2+1 yıllık sözleşme imzalayan 31 yaşındaki Negredo, sezon başına 4 milyon 350 bin euro garanti ücret alacak.  

    BEŞİKTAŞ NEGREDO'YU KAP'A BİLDİRDİ (İŞTE ALACAĞI ÜCRET)

  • 23

    BURAK YILMAZ, TRABZONSPOR

    Trabzonspor, Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın transferi için kulubü ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

    Beijing Guoan internet sitesinden "Elveda, Burak Yılmaz!" diyerek milli futbolcuya veda etti.

    Milli futbolcu, 2009-2010 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olmuş, bordo-mavili formayla iki buçuk sezonda çıktığı 75 maçta 55 gol atmıştı.

    Daha sonra Galatasaray'ın yolunu tutan Burak, 1.5 yıl önce Çin Süper Lig ekiplerinden Beijing Guaon'a transfer olmuştu. Burak Yılmaz, Çin ekibinin formasını 28 kez giymiş ve 19 kez fileleri havalandırmıştı. 

    BURAK'TAN TARAFTARA MESAJ

  • 24

    RİAD BAJİC, UDİNESE

    Atiker Konyaspor’un golcüsü Boşnak futbolcu Riad Bajic, 5.5 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 10 pay ile İtalya’nın Udinese takımına transfer oldu. 

    Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı formayla 17 gol atan Riad Bajic’in Udinese’ye transferinden Atiker Konyaspor’un 5.5 milyon euro alacağı ve bir sonraki satıştan yüzde 10 pay verileceği öğrenildi.

  • 25

    KJAER, SEVİLLA

    Fenerbahçe Kulübü, Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer'in transferi için La Liga ekiplerinden Sevilla ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yapılan görüşmeler sonucu Simon Kjaer'in transferi konusunda İspanyol ekibi Sevilla ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır" denildi.

    Açıklamada, "Simon Kjaer, İspanya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek ve görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde resmi sözleşme imzalanacaktır" ifadeleri de yer aldı.

  • 26

    BADOU NDİAYE, GALATASARAY

    Galatasaray, NDiaye için daha önce 5 milyon Euro önermiş ancak Osmanlıspor bu miktarı yeterli bulmamıştı.

    Osmanlıspor kurucu başkanlarından Ahmet Gökçek, Ndiaye karşılığında bonuslarla birlikte 7.5 milyon euro dışında Galatasaray altyapısında 3 oyuncunun Osmanlıspor'a transferi için anlaştıklarını açıkladı.

    Galatasaray, NDiaye ile 4 yıllık anlaşma imzalayacak. Başarılı oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro ödeneceği belirtiliyor.

  • 27

    MERT GÜNOK, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Medipol Başakşehir, Bursaspor'dan ayrılan ve adı Galatasaray'la anılan Mert Günok transferini resmen açıkladı. 28 yaşındaki kalecinin Galatasaray ile anlaştığı ifade edilmiş, daha sonra ise Başakşehir'e imza atacağı öğrenilmişti. Medipol Başakşehir, sosyal medya hesabından paylaşılan bir video ile tecrübeli kaleciyi kadrosuna kattığını duyurdu. 

    TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU
  • 28

    FEGHOULİ, GALATASARAY

    Galatasaray, Feghouli ve Fernando'nun kendileri ve kulüpleriyle anlaşma sağladı. 

    Feghouli ve Fernando'nun en geç Pazartesi gününe kadar İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacakları belirtildi. İki oyuncu, imzanın ardından Galatasaray'ın Avusturya kampına katılacak.

  • 29

    FERNANDO, GALATASARAY

    Sarı kırmızılı kulüp Feghouli için West Ham United kulübüne 4.5 milyon euro, Fernando için Manchester City'e ise 5 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.
  • 30

    BERNARD MENSAH, KASIMPAŞA

    Kasımpaşa, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Ganalı futbolcu Bernard Mensah'ı satın alma opsiyonlu kiraladı. 

    Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Mensah ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağlandığı duyuruldu.

    22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kemerburgaz Tesisleri'ndeki imza töreninde kendisini satın alma opsiyonu ile beraber 1 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.
  • 31

    ORKAN ÇINAR, BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş, TFF 1. Lig ekibi Gaziantepspor'dan Orkan Çınar'ı kadrosuna kattı.

    Siyah - Beyazlılar, Orkan Çınar'ın transferi konusunda Gaziantepspor'la ve oyuncuyla anlaştığını KAP'a bildirdi.

    2015 yılından bu yana Gaziantepspor forması giyen Orkan Çınar, geçen sezon 15'i ligde olmak üzere 21 resmi karşılaşmada oynadı.

    Kariyerine doğup büyüdüğü Almanya'da Wolfsburg altyapısında başlayan 21 yaşındaki hücum oyuncusu; bu 21 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
  • 32

    KERİM FREİ VE DA COSTA, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Turuncu-lacivertliler, yeni transferleri Kerim Frei ile 4, Da Costa'yla da 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

    3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da katıldı.

  • 33

    MAURICIO ISLA, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Şilili sağ bek Mauricio Isla ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

    Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Cagliari'de forma giyen sağ bek Mauricio Isla ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

    Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kulübümüz, Cagliari'de forma giyen sağ bek Mauricio Isla ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlanmıştır. 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır."
  • 34

    MATTİAS BJARSMYR, SİVASSPOR

    Sivasspor, Göteborg'ta forma giyen İsveçli defans oyuncusu Mattias Bjarsmyr ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

    Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Sivasspor, Bjarsmyr ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Husqvarna takımında futbola başlayan 26 yaşındaki savunmacı, Göteborg'a transfer oldu. Daha sonra Rosenborg ve Panathinaikos'a giden Bjarsmyr, 2012 yılından beri Göteborg forması giydi.

    Kariyerinde 286 maça çıkan Mattias Bjarsmyr, 9 gol attı.

  • 35

    CENK GÖNEN, MALAGA

    La Liga ekibi Malaga, Cenk Gönen ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

    2015 yılında Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olan Cenk, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 8 resmi maça çıktı.

  • 36

    SABRİ SARIOĞLU, GÖZTEPE

    Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumundaki Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe ile anlaştı.

    Tecrübeli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi ile yıllık 900 bin euro karşılığında el sıkıştı. Sabri Sarıoğlu, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 2 yıllığına Göztepe'ye bağlayan sözleşmeye imzayı atacak.

    Futbola Yeni Özkartalspor'da başlayan ve Galatasaray'da profesyonel olan 33 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'de 357 maçta görev yapmıştı.

  • 37

    YOAN GOUFFRAN, GÖZTEPE

    Göztepe, son olarak Newcastle United forması giyen Fransız oyuncu Yoan Gouffran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gouffran, imzanın ardından Avusturya kampına katılmak üzere İzmir’den ayrıldı.
  • 38

    MARİANO, GALATASARAY

    Galatasaray, Sevilla'dan transfer ettiği Brezilyalı sağ bek Mariano Ferreira Filho'yu 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.   

    İŞTE MARİANO'NUN GALATASARAY'A MALİYETİ
  • 39

    ELİF ELMAS, FENERBAHÇE

    17 yaşındaki Makedon futbolcu Elif Elmas, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi.
  • 40

    EMNES, AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Hollandalı futbolcu Marvin Renato Emnes'i kadrosuna kattı.

    Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki forvet oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

  • 41

    ADRİAN IOAN HORA, AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Akhisar Belediyespor, geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor forması giyen Adrian Ioan Hora'yı kadrosuna kattı.

    Kulüp binasında gerçekleştirilen törende, Ioan Hora ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

  • 42

    SERGİO ANTONİO BORGES JUNİOR, AKHİSAR

    Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor, Brezilyalı futbolcu Sergio Antonio Borges Junior'u (Serginho) kadrosuna kattı.

    Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, kulüp binasında gerçekleştirilen törende Serginho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

  • 43

    PAULO HENRİQUE,  AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'un eski golcüsü Paulo Henrique'yi transfer etti. Brezilyalı yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 44

    HELDER BARBOSA, AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Portekizli futbolcu Helder Barbosa'yı kadrosuna dahil etti.

    Akhisar Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada, Barbosa ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 

  • 45

    MIGUEL LOPES, AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Akhisar Belediyespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Portekizli Miguel Lopes ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 46

    ERAY ATASEVEN, AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor, son üç sezonda Balıkesirspor'da forma giyen Eray Ataseven ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 47

    ALPEREN BABACAN, AKHİSAR BELEDİYESPOR

    Akhisar Belediyespor, TFF 1. Lig'de Denizlispor formasını giyen 19 yaşındaki futbolcu Alperen Babacan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 48

    MUSA NİZAM, ANTALYASPOR

    Antalyaspor, Trabzonspor'un geçen sezon Gaziantepspor'a kiralık verdiği Musa Nizam'ı transfer etti. 26 yaşındaki defans oyuncusu Musa Nizam'la iki yıllık sözleşme imzalandı.
  • 49

    NAZIM SANGARE, ANTALYASPOR

    Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya'nın 3. lig takımı Osnabrück'ten Nazım Sangare'yi transfer etti.
  • 50

    RUUD JORGE BOFFİN, ANTALYASPOR

    Antalyaspor, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekiplerinde Eskişehirspor'da forma giyen kaleci Ruud Jorge Boffin'i kadrosuna dahil etti. Belçikalı kaleci Boffin ile üç yıllık sözleşme imzalandı.
  • 51

    JEREMY MENEZ, ANTALYASPOR

    Antalyaspor'un Fransa'nın Bordeaux takımından transfer ettiği Jeremy Menez, kendisini üç yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
  • 52

    MAİCON MARQUES, ANTALYASPOR

    Antalyaspor, Rusya'nın Lokomotif Moskova takımının Brezilyalı futbolcusu Maicon Marques'i kadrosuna kattı. Maicon, Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
  • 53

    AYDIN KARABULUT, ANTALYASPOR

    Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen Aydın Karabulut'u renklerine bağladı.
  • 54

    SALİH DURSUN, ANTALYASPOR

    Antalyaspor Kulübü, geride kalan sezonda kırmızı-beyazlı formayı kiralık olarak giyen futbolcu Salih Dursun ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 55

    EZE, ATİKER KONYASPOR

    Yeşil-beyazlı ekip, 24 yaşındaki Nijeryalı forvet ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Al Quadisiya'’da 24 maçta 5 gol atan Friday Eze "Burada kariyerimin en önemli günlerini geçireceğime inanıyorum. Tabii ki bir golcü olarak hedefim çok gol atarak Konyaspor taraftarlarını sevindirmek. '' dedi.
  • 56

    MUSA ARAZ, ATİKER KONYASPOR

    Atiker Konyaspor, Türk asıllı İsviçreli futbolcu Musa Araz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 57

    WİLFRED MOKE, ATİKER KONYASPOR

    Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden stoper Wilfred Moke ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 58

    IMOH EZEKIEL, ATİKER KONYASPOR

    Atiker Konyaspor, Nijeryalı forvet oyuncusu Imoh Ezekiel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil Beyazlılar'da, Vukovic'e teklif geldiği ancak oyuncunun satılmasının düşünülmediği açıklandı.
  • 59

    ATİKER KONYASPOR

    Atiker Konyaspor, İsveçli kaleci Patrik Carlgren ve Fenerbahçe'nin genç sağ beki Savaş Polat'ı renklerine kattı.
  • 60

    BARRY DOUGLAS, WOLVERHAMPTON WANDERERS

    Atiker Konyaspor'un 27 yaşındaki İskoç futbolcusu Barry Douglas, İngiltere Championship takımlarından Wolverhampton Wanderers'a transfer oldu.
  • 61

    EREN ALBAYRAK VE FERHAT ÖZTORUN

    Yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir’de forma giyen Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun'u renklerine bağladı.
  • 62

    JAGOS VUKOVİC, OLYMPİAKOS

    Atiker Konyaspor'un savunma oyuncusu Jagos Vukovic, Yunanistan'ın Olympiakos takımına transfer oldu.
  • 63

    WELİNTON, AYTEMİZ ALANYASPOR

    Alanyaspor, Brezilyalı stoper Welinton'u renklerine bağladı. Antalya temsilcisi 28 yaşındaki oyuncu ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 64

    ETAME MBİLLA, AYTEMİZ ALANYASPOR

    Aytemiz Alanyaspor, sezon sonu Antalyaspor'dan ayrılan 28 yaşındaki Kamerunlu golcü Etame Mbilla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 65

    ALANYASPOR

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, geçen sezon Medipol Başakşehir'den kiraladığı Cenk Ahmet Alkılıç ile Almanya'nın Hoffenheim takımından Yusuf Serdar Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 66

    FABRİCE N'SAKALA, ALANYASPOR

    Alanyaspor, geçen sezon kiralık olarak kadrosunda yer alan Fransa doğumlu Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.
  • 67

    YANNİS MANİATİS, ALANYASPOR

    Alanyaspor, Yunan oyuncu Yannis Maniatis ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 68

    PEPE, BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş, Real Madrid'de forma giyen Portekizli futbolcu Pepe'yi kadrosuna kattı. Pepe yıllık 3 milyon 350 bin euro net ücret alacak.
  • 69

    MARCELO, LYON

    Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi 7.5 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon'a transfer oldu.

  • 70

    ATINÇ NUKAN, BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş, Leipzig'den Atınç Nukan'ı 200 bin euro karşılığında ve 3 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiraladı.
  • 71

    GÖKHAN İNLER

    Beşiktaş, geçen sezon başında takıma katılan ancak fazla forma şansı bulamayan Gökhan İnler'in sözleşmesini karşılıklı feshetti.
  • 72

    RHODOLFO, FLAMENGO

    Beşiktaş'a 2 sezon önce katılan ancak geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından bir türlü bekleneni veremeyen Rhodolfo, Brezilya'nın Flamengo takımına transfer oldu.
  • 73

    JİRES KEMBO EKOKO, BURSASPOR

    Yeşil beyazlı ekip daha önce anlaşmaya vardığı Fransız forvet Jires Kembo Ekoko ile sözleşme imzaladı.

    29 yaşındaki Fransız oyuncu geçen sezon Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr forması giydi. 30 maçta görev alan Ekoko, 2 gol

  • 74

    DZON DELARGE, BURSA

    Süper Lig ekiplerinden Bursaspor geçen sezon Osmanlıspor'da kiralık forma giyen Avusturya'nın Admira Wacker takımından Kongolu sol kanat oyuncusu Dzon Delarge ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 75

    EMMANUEL AGYEMAN BADU, BURSASPOR

    Bursaspor, Udinese'de forma giyen 26 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Emmanuel Agyeman Badu'yu renklerine bağladı.
  • 76

    BURSASPOR

    Bursaspor'un Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren, Cristian Chagas Tarouco (Titi) ve Belçika'nın KAA Gent takımından Nijeryalı William Troost Ekong bugün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle Bursaspor'a imza attı.
  • 77

    BARIŞ YARDIMCI, BURSASPOR

    Bursaspor, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması giyen Barış Yardımcı'yı transfer etti.
  • 78

    MEDJANİ, SİVASSPOR'DA

    Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor'la olan sözleşmesini karşılıklı fesheden Cezayirli defans oyuncusu Carl Medjani'yi renklerine bağladı.

  • 79

    CYRİAC GOHİ Bİ, SİVASSPOR

    Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Fildişi Sahilli forvet Cyriac Gohi Bi'yi renklerine bağladı.
  • 80

    DOS SANTOS, SİVASSPOR

    Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Auremir Evangelista Dos Santos'u renklerine bağladı.

    Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, son olarak Brezilya'da Guarani forması giyen 26 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı.

  • 81

    AROUNA KONE, SİVASSPOR

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Everton'da forma giyen forvet oyuncusu Arouna Kone ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Sivasspor'dan yapılan transfer açıklamasında, Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Arouna Kone'nin 2 yıllığına Sivasspor'a ile anlaştığı belirtildi.
  • 82

    ELDERSON ECHIEJILE, SİVASSPOR

    Sivasspor, Fransa Lig 1 ekiplerinden Monaco'da forma giyen Nijeryalı sol bek Elderson Echiejile ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
  • 83

    MUHAMMET DEMİR, SİVASSPOR

    Sivasspor, Trabzonspor ile yollarını ayıran golcü oyuncu Muhammet Demir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

  • 84

    EVKUR YENİ MALATYASPOR

    Evkur Yeni Malatyaspor, Arjantin'in River Plate takımından Ekvadorlu milli stoper Arturo Mina ile 3+1 yıllık, Almanya'nın Hamburg Kulübünden Batuhan Altıntaş ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.
  • 85

    NACER BARAZİT, EVKUR YENİ MALATYASPOR

    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
  • 86

    YALÇIN AYHAN, YENİ MALATYASPOR

    Süper Lig'in yeni takımlarından Yeni Malatyaspor savunmasını tecrübeli bir isimle takviye etti. Sarı-Kırmızılılar YalçIn Ayhan'ı transfer etti.
  • 87

    ISSIAR DIA, YENİ MALATYASPOR

    Evkur Yeni Malatyaspor, daha önce Fenerbahçe forması giyen Fransa doğumlu Senegalli kanat oyuncusu Issiar Dia'yı transfer etti.
  • 88

    KHALİD BOUTAİB, YENİ MALATYASPOR

    Evkur Yeni Malatyaspor, Fransa'nın Strasbourg takımından Khalid Boutaib'ı transfer etti.
  • 89

    EMANUEL DENİNG, YENİ MALATYASPOR

    Evkur Yeni Malatyaspor Arjantin 1. Futbol Ligi takımlarından San Martin'de forma giyen santrfor Emanuel Dening'i 1 yıllığına kadrolarına kattı. San Martin formasıyla bu sezon 18 lig maçına çıkan 28 yaşındaki Dening, 5 kez gol sevinci yaşadı.
  • 90

    FABİEN FARNOLLE, YENİ MALATYASPOR

    Yeni Malatyaspor, Beninli kaleci Fabien Farnolle'yi 2 yıllığına renklerine bağladı.
  • 91

    ALİ DERE, YENİ MALATYASPOR

    Yeni Malatyaspor, Atiker Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Ali Dere'yi transfer etti.
  • 92

    SOLDADO, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, forvet hattına takviye yaptı. Sarı-lacivertliler, Villarreal forması giyen İspanyol golcü Roberto Soldado'yu renklerine bağladı. 

    Real Madrid alt yapısında yetişen ve A Takım’a yükselen İspanyol futbolcu, kariyeri boyunca Osasuna, Villarreal, Getafe, Tottenham ve Valencia formaları giydi. İspanya Milli Takımı'nda bugüne kadar 12 kez görev yapan Soldado, 7 gole imza attı.

  • 93

    GİULİANO, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Zenit'in Brezilyalı oyuncusu Giuliano de Paula'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

    Fenerbahçe, Giuliano’nun transferi için Zenit kulübü ile prensip anlaşmasına varıp, Brezilyalı futbolcuyu İstanbul’a getirmişti. Sarı- lacivertliler, Zenit’e bir milyon Euro kiralama bedeli, sezon sonunda ise 6 milyon Euro’luk opsiyonu ödeyecekti. Ancak Trabzonspor devreye girdi. Bordo-mavililer, Zenit’e 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Buna karşın Giuliano, Fenerbahçe’de forma giymek istediğini Zenit kulübü’ne iletti. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe kiralama seçeneğini kaldırıp, Giuliano’nun bonservisini 7 milyon Euro’ya aldı.

  • 94

    LUİS NETO, FENERBAHÇE

    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda önceliği stopere veren Fenerbahçe, Zenit'li Luis Neto'nun transferini açıkladı.

  • 95

    MATHIEU VALBUENA, OLYMPIQUE LYON

    Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Olympique Lyon ekibinde forma giyen Mathieu Valbuena anlaşmaya vardı.
  • 96

    MEHMET EKİCİ, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Mehmet Ekici'yle anlaşma sağladı.
  • 97

    IDRISS KAMENİ, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, 6 sezondur Malaga kalesini koruyan deneyimli file bekçisi Kameni ile anlaşma imzaladı.
  • 98

    FENERBAHÇE'DE 4 İMZA BİRDEN

    Fenerbahçe, kadrosuna kattığı Nabil Dirar ve Carlos Kameni’nin yanı sıra sözleşme yenilediği Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım için Topuk Yaylası Kamp Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.
  • 99

    VOLKAN ŞEN

    Fenerbahçe ile Volkan Şen'in yolları ayrıldı.
  • 100

    EMMANUEL EMENIKE, OLYMPIAKOS

    Yunanistan’ın Olimpiakos takımı Fenerbahçeli Emanuel Emenike'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

  • 101

    WESLEY SNEIJDER

    Galatasaray, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile yolları ayırdı.
  • 102

    BATEFIMBI GOMIS, GALATASARAY

    Galatasaray, İngiltere’nin Swansea City ekibinden Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 103

    YOUNES BELHANDA, GALATASARAY

    Galatasaray’ın Dinamo Kiev'den yeni transferi Faslı futbolcu Younes Belhanda, kendisini 4 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
  • 104

    SEMİH KAYA, SPARTA PRAG

    Galatasaray, Semih Kaya'nın transferi için Çekya ekibi Sparta Prag ile anlaştı.
    Çekya kulübü Sparta Prag, Semih Kaya'nın transferi için Galatasaray'a 2 milyon ve bonus bedeli ödeyecek.
  • 105

    BRUMA, LEIPZIG

    Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Armindo Bruma'nın Bundesliga ekibi Leipzig'e transferi resmileşti. 

    Galatasaray transferden bonuslarla birlikte 15 milyon euro kazanacak. 

  • 106

    MAICON, GALATASARAY

    Galatasaray, Maicon Pereira Roque ve kulübü Sao Paulo FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Buna göre, Galatasaray futbolcunun eski kulübüne 7.000.000 EUR net tutarında transfer bedeli ödeyecek.
  • 107

    LUKAS PODOLSKİ, VİSSEL KOBE

    Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer oldu.
  • 108

    ELVİS MANU, GENÇLERBİRLİĞİ

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, geçen sezonu İngiltere Premier Lig'in yeni ekiplerinden Brighton'da tamamlayan Elvis Manu'yu kadrosuna kattı.
  • 109

    SERDAR ÖZKAN, GENÇLERBİRLİĞİ

    Gençlerbirliği, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Serdar Özkan'ı transfer etti.
  • 110

    ZEKİ YAVRU, GENÇLERBİRLİĞİ

    Gençlerbirliği, Trabzonspor ile yollarını ayıran Zeki Yavru'yu renklerine bağladı.
  • 111

    ERDİ CAN ŞEHİT, GENÇLERBİRLİĞİ

    Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Erdi Can Şehit, 2017-2018 sezonunda Gençlerbirliği'nin formasını giyecek.
  • 112

    KOSANOVİC, GÖZTEPE

    Göztepe, Standard Liege'in Sırp savunmacısı Milos Kosanovic'i renklerine bağladı.

    27 yaşındaki futbolcunun 1 sezonluğuna kiralandığı bildirildi. Bugün İzmir'e gelip sağlık kontrolünden geçen Kasonovic'in Osmanlıspor maçının kadrosunda yer alacağı belirtildi.
  • 113

    ADAMA TRAORE, GÖZTEPE

    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, İsviçre ekibi Basel'de forma giyen sol bek Adama Traore'yi kadrosuna dahil etti.
  • 114

    HAKAN ÇİNEMRE, GÖZTEPE

    Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Fenerbahçe'den Hakan Çinemre ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 115

    NABİL GHİLAS, GÖZTEPE

    Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Gaziantepspor'dan Nabil Ghilas'ı kadrosuna dahil etti. Ghilas, geride kalan sezon ligde 29 maçta 8 gol kaydetti.
  • 116

    RAJKO ROTMAN, GÖZTEPE

    Göztepe, Kayserispor forması giyen Rajko Rotman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 117

    NGANDO VE SELÇUK ŞAHİN, GÖZTEPE

    Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, Selçuk Şahin ile 1, Axel Ngando ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı.
  • 118

    OSCAR SCARİONE, GÖZTEPE

    Süper Lig ekiplerinden Göztepeİsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından Ezequiel Oscar Scarione'yi transfer etti.

  • 119

    ANDRE CASTRO, GÖZTEPE

    Göztepe, Kasımpaşa'da forma giyen Portekizli futbolcu Andre Castro'yu transfer etti.
  • 120

    PAYAM SADEGHİAN, OSMANLISPOR

    Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, İranlı futbolcu Payam Sadeghian'ı kadrosuna kattı.

    Kulüpten yapılan açıklamaya göre; İran 1. Lig takımlarından Machine Sazi'den transfer edilen 25 yaşındaki milli futbolcu Sadeghian ile 1 3 yıllık sözleşme imzalandı.

  • 121

    MAHMOUD AHMED İBRAHİM HASSAN, KASIMPAŞA

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 22 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.
  • 122

    BEN YOUSSEF, KASIMPAŞA

    Kasımpaşa, 28 yaşındaki Tunuslu defans oyuncusu Syam Ben Youssef ile 3 yıllığına anlaştı.
  • 123

    NEUMAYR, KASIMPAŞA

    Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Kasımpaşa, İsviçre'nin FC Luzern takımında forma giyen Markus Neumayr'ı renklerine bağladı.
  • 124

    KAYSERİSPOR'A SIRP FORVET

    Kayserispor, geçen sezon Braga forması giyen Sırp forvet Stojiljkovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

    Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre tesislerde düzenlenen ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in de hazır bulunduğu törende, 25 yaşındaki Nikola Stojiljkovic 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

    İki sezondur Portekiz'in Braga takımının formasını giyen Stojiljkovic, geçtiğimiz sezon takımıyla ligde çıktığı 24 maçta 5 gol attı.

  • 125

    ASAMOAH GYAN, KAYSERİSPOR

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yaklaşık 2 aydır görüştüğü Ganalı yıldız oyuncu Asamoah Gyan ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 126

    MELEG, KAYSERİSPOR

    Kayserispor, Sırbistan Süper Lig takımlarından Vojvodina forması giyen 22 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Meleg ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 127

    GONZALO ESPİNOZA, KAYSERİSPOR

    Kayserispor, daha önce anlaşmaya varılan Şilili orta saha oyuncusu Gonzalo Espinoza ile sözleşme imzaladı.
  • 128

    CRİSTİAN SAPUNARU, KAYSERİSPOR

    Kayserispor, daha önce anlaşmaya varılan Rumen defans oyuncusu Cristian Sapunaru ile sözleşme imzaladı.
  • 129

    FERNANDO BOLDRIN, KAYSERİSPOR

    Kayserispor, bonservisi Romanya 1. Lig ekibi Steaua Bükreş'te bulunan 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Boldrin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
  • 130

    Kayserispor ayrıca şu oyuncuları transfer etti

    Stéphane Badji - Anderlecht

    Geoffrey Bia - FC Sion

    Erdal Öztürk - FC Bayern II

    Oguzhan Berber - Adana Demirspor

    Ömer Kandemir - Bandırmaspor

    Atila Turan - Reims 

    Şamil Cinaz - Bursaspor

    Silviu Lung Jr. - Astra Giurgiu

  • 131

    TORJE, KARABÜKSPOR

    Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Rusya Premier Ligi ekibi Terek Grozny'den Gabriel Torje'yi satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.
  • 132

    FERHAT GÖRGÜLÜ, KARABÜKSPOR

    Kardemir Karabükspor, yeni sezon için stoper Ferhat Görgülü'yü kadrosuna kattı.
  • 133

    HAMİDOU TRAORE, KARABÜKSPOR

    Karabükspor, Hamidou Traore ile sözleşme imzaladı. Malili futbolcu, kulüp binasında düzenlenen törende, kendisini 3 yıllığına Kardemir Karabüksporlu yapan sözleşmeye imza attı.
  • 134

    ÇAĞLAR ŞAHİN AKBABA, KARDEMİR KARABÜKSPOR

    Kardemir Karabükspor, TFF 1. Lig temsilcisi Elazığspor'da forma giyen kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 135

    GAEL CLICHY, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Medipol Başakşehir, Manchester City'nin Fransız sol beki Gael Clichy'yi resmen renklerine bağladı.
  • 136

    CENGİZ ÜNDER, ROMA

    Medipol Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder, İtalya'nın ünlü takımı Roma'ya transfer oldu.

    Roma, Medipol Başakşehir'e Cengiz Ünder'in transfer bedeli olarak 15 milyon euro ödeyecek. 

  • 137

    ELİA, BAŞAKŞEHİR

    Medipol Başakşehir, Feyenoord'dan Eljero Elia’yı renklerine bağladı. Hollandalı futbolcu 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 138

    AURELIEN CHEDJOU, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir'e 3 yıllık imza attı.
  • 139

    MEVLÜT ERDİNÇ VE GÖKHAN İNLER, BAŞAKŞEHİR

    Medipol Başakşehir; Hannover 96'dan Mevlüt Erdinç ve Beşiktaş'tan Gökhan İnler'i resmen renklerine bağladı. İstanbul ekibi, düzenlenen törenle iki futbolcuyla 3'er yıllık sözleşme imzaladı.
  • 140

    TUNAY TORUN, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    İstanbul ekibi, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten Tunay Torun ile anlaştı.
  • 141

    MEVLÜT ERDİNÇ, BAŞAKŞEHİR

    Elia, Tunay Torun, Chedjou ve Clichy'nin ardından Gökhan İnler'i kadrosuna katan Başakşehir, Mevlüt Erdinç transferinde de mutlu sona ulaştı. 

    Geçtiğimiz sezon Metz'te kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi bittikten sonra Hannover'a geri dönen Mevlüt, Başakşehir'in teklifini kabul etti. Mili futbolcu, önümüzdeki sezon turuncu-lacivertli forma için mücadele edecek.
  • 142

    GÖKHAN İNLER, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Gökhan İnler, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

    Beşiktaş'ın geçen sezon başında kadrosuna kattığı 33 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Medipol Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

    Gökhan İnler için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenmesi planlanıyor. Geçen sezon siyah beyazlı formayı 32 kez giyen tecrübeli oyuncu 2 asist yapmıştı.
  • 143

    SERDAR GÜRLER, OSMANLISPOR

    Osmanlıspor, geçen sezonun başarılı isimlerinden Serdar Gürler ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Gençlerbirliği'nde başarılı bir performans ortaya koyan 25 yaşındaki futbolcu, geride kalan 2016-2017 sezonunda 31 maçta, 13 gol kaydetti.
  • 144

    JURAJ KUCKA, TRABZONSPOR

    Trabzonspor, Juraj Kucka'yı resmen renklerine kattı. Bordo Mavililer, Milan'a oyuncunun bonservisi için 5 milyon Euro verdi, Slovak futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
  • 145

    KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ, TRABZONSPOR

    Trabzonspor Kulübü, sağ bek oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
  • 146

    THEO BONGONDA, TRABZONSPOR

    Trabzonspor Kulübü, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen Theo Bongonda'nın satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız