En sempatik kaybedenler

Katıldıkları dallarda sonuncu olsalar da kalpleri kazanan sporcular.

Haberler 27.10.2009 - 10:08

  • 1

    Onlar Olimpiyat oyunlarında kaybetti ama gönülleri kazandı...

    Adı: Eddie 'Kartal' Edwards Ülke: Britanya Dal: Calgary 1988 / Kayakla Atlama Dünya sıralamasında 55. olan Edwards aslında sıvacıdır ve bu alanda hiç tecrübesi yoktur. Britanya'dan katılım olmadığı için Olimpiyatlar'a girmiştir. Uzağı göremediği gibi sonuncu olsa da gözlükleriyle yere sağ sağlim indiği için mutludur. Olimpiyatlar sonrasında uluslararası bir üne kavuşur hatta Finlandiya'da bir şarkı yapar.
  • 2

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Eric 'Yılan Balığı' Moussambani Ülke: Ekvator Ginesi Dal: Sidney 2000 / 100 metre serbest Yanlış başlangıçlar yüzünden diskalifiye edilen genç sporcu aslında bir yıldan az süredir yüzüyordu ve hayatında hiç Olimpik bir havuz görmemişti. Bu yüzden 1 dakika 53 saniyede yüzdüğü parkurda daha çok boğuluyor gibi gözüküyordu.
  • 3

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Philip Boit Ülke: Kenya Dal: Nagano 1998 / Kros Kayak Boit yarışı 92. olarak tamamladı ve 10 kilometrelik parkurda sonuncu geldi.
  • 4

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Abdul Baser Wasiqi Ülke: Afganistan Dal: Atlanta 1996 / Maraton Afgan koşucu kronometre 4:24:17'yi gösterdiği sırada topallamaya başlamıştı ve zaten yarış öncesi yaralanmıştı. Bu yüzden bir buçuk saatin sonunda koşuyu bitirince etrafta kimsecikler kalmamıştı ve onu sadece işçiler selamladı.
  • 5

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Paula 'Emekleyen' Barila Bolopa Ülke: Ekvator Ginesi Dal: Sidney 2000 / 50 metre serbest Eddie Yılan Balığı'nın kadın verisyonu olan Bolopa da 50 metreyi 01:03.97 gibi bir sürede yüzerek en kötü sporcular arasına girdi.
  • 6

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Jamaikalı Kızaklı Kayak Ekibi Ülke: Jamaika Dal: Calgary 1988 / Dört kişilik takım Onların başarısızlıkları 1993 yapımı Cool Runnings filmine bile konu oldu. Yine de ülke bu alanda yarışmaya devam ediyor.
  • 7

    En sempatik kaybedenler

    Adı: George Stuart Robertson Ülke: Britanya Dal: Atina 1896 / Tenis ve Disk Bu oyun 100 yılda çok yol aldı ama bu durum yine de Robertson'un 25 metrelik atışının Olimpiyat tarihinin en kötü atışı olmasını değiştirmedi.
  • 8

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Charles Olemus Ülke: Haiti Dal: Montreal 1976 / 10.000 metre "Önemli olan yarışmaktı" sözü her zaman doğru olamıyor, özellikle Olemus parkuru 42:0.11 gibi bir sürede tamamladığında.
  • 9

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Jean-Olivier Zirignon Ülke: Fildişi Sahili Dal: Atlanta 1996 / 100 metre Zirigon da parkuru 22.69 saniyede tamamlamıştı.
  • 10

    En sempatik kaybedenler

    Adı: Luvsanlkhündegiin Otgonbayar Ülke: Moğolistan Dal: Atina 2004 / Maraton Yarış sonrası verdiği röportajda kendisini çok hızlı koşuyor gibi hissettiğini söyleyen Otgonbayar, rakiplerinden bir saat sonra bitiş çizgisini görmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız