Fellaini'den Beşiktaş taraftarına mesaj: Geliyorum (Marouane Fellaini kimdir?)

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Manchester United'lı Marouane Fellaini, sosyal medya üzerinden flaş bir mesaj paylaştı. Fellaini, Beşiktaş taraftarının 'Come to Beşiktaş' yorumlarına karşılık paylaştığı fotoğrafa 'Geliyorum' notunu düştü. Peki Marouane Fellaini kimdir? Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Haberler ntv.com.tr, AFP, Reuters 21.12.2017 - 07:41

  • 1
    Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Marouane Fellaini için Beşiktaş taraftarının hamlesine Belçikalı oyuncudan sürpriz bir cevap geldi.

  • 2
    Beşiktaş taraftarlarının Instagram hesabını "Come to Beşiktaş" yorumları ile ablukaya aldığı yıldız isim, yaptığı paylaşımda Fransızca, "Geliyorum" mesajını paylaştı.
  • 3
    Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fellaini'nin peşinde Paris Saint-Germain ve Inter de bulunuyor.
  • 4
    BEŞİKTAŞ AÇIKLAMIŞTI

    Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak geçtiğimiz günlerde Fellaini ile ilgili "Transfer bizde hiç bitmiyor, hep çalışıyoruz. Sadece Fellaini için değil, genel olarak çalışmalarımız var. Scout ekibimiz bu hafta sonu 20 maç izledi, oyuncular takip ediliyor. Devre arası için sezon sonu için sürekli arayış var" demişti.
  • 5

    MAROUANE FELLAINI KİMDİR?

    22 Kasım 1987'de Belçika'da dünyaya gelen 30 yaşındaki yıldız, futbol hayatına Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da devam ediyor.

    1.94 boyundaki Fas asıllı yıldız orta sahada görev yapıyor. 

  • 6

    FELLAINI'NIN SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTİYOR

    2 Eylül 2013'te Manchester United'a katılan oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek. 

    Bu sezon Mourinho'nun 12 maçta şans verdiği oyuncu Premier Lig'de 9 maçta 3 gole imza attı.

    2 kez de Şampiyonlar Ligi'nde forma şansı bulan Fellaini, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız