Günün transfer haberleri (14 Temmuz 2021)

Kim, hangi futbolcunun peşinde? Türkiye ve Avrupa'dan transfer haberlerine göz atın...

Haberler ntv.com.tr 14.07.2021 - 08:57

  • 1

    Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasraray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Marcelo Saracchi'yle yolları ayıran Galatasaray, sol bek bölgesini ilk 11'de oynayacak bir oyuncuyla güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılılar Crystal Palace'la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Patrick van Aanholt'la yıllık ücret konusunda anlaşma sağladı. (Fotomaç)

  • 2

    Transferde atağa kalkan Beşiktaş, PSV forması giyen eski Galatasaraylı Bruma'yı gündemine almıştı. Portekizli futbolcunun menajeriyle bir görüşme daha gerçekleştiren siyah-beyazlılar, transfer için anlaşma sağladı. Bruma'nın klübü PSV ile de anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi. (Fotomaç)

  • 3

    Cimbom 8 numara arayışında yeni bir ismi listesine aldı. Orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Bayern Münih'te forma giyen genç yıldız Michael Cuisance'i listesine aldığı iddia edildi. Alman devi, Cuisance'nin takımdan gönderilmesine sıcak bakıyor... 

  • 4

    Bir yandan Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacağı PSV maçına hazırlanan Galatasaray, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Younes Belhanda'nın yerine kadrosuna kaliteli bir 10 numara takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılı takım, Nicolae Stanciu'yu listenin ilk sırasına yazarken, Rumen oyuncu için teklifini yükseltti. Stanciu'nun kulübü Slavia Prag da fiyat kırdı ve arada ufak pürüzler kaldı. (Fotomaç)

  • 5

    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekip transfer çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Yurt içinden ve yurt dışından transfer listesine eklediği isimleri bitirmek için yoğun çaba sarf eden Cimbom için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi: Galatasaray bonservisi elinde olan Wilder Cartagena ile anlaşmaya vardı. (Fotomaç)

  • 6

    Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transferde durmak bilmiyor... Dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli ve Younes Belhanda'yı kadrosuna katan Akdeniz ekibi, Brezilyalı yıldız David Luiz için devreye girdi. (Fotomaç)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız