Günün transfer haberleri (16 Ocak 2019)

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de devam ediyor. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 16 Ocak 2019'un transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 16.01.2019 - 06:34 Son Güncelleme : 16.01.2019 - 06:37

  • 1

    “ALIN! PARA İSTEMEZ”

    Adı Galatasaray ile anılan İtalyan forvette işler kolaylaştı. Nice Başkanı Riviere, “Balotelli eğer bir kulüple anlaşırsa serbest bırakırız” dedi. Bu gelişme üzerine sarı-kırmızılar, temaslarını yoğunlaştırdı. (AKŞAM) 

  • 2

    FENER’İN GOLCÜSÜ BABACAR

    Fenerbahçe, Sassuolo’dan ayrılmak isteyen Khouma Babacar ile anlaştı. Sarı-lacivertliler, İtalyan kulübünü kiralama konusunda ikna etmeye çalışıyor. (AKŞAM) 

  • 3

    FENERBAHÇE’NİN BOMBASI FELLAİNİ

    İngiliz Talk Sport’un haberine göre Fenerbahçe, Manchester United’ın Belçikalı yıldızı Fellaini için devrede. Haberde, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun krialık olarak Fenerbahçe’ye gidebileceği belirtildi. (FOTOMAÇ) 

  • 4

    10 NUMARAYA JORGE SÜRPRİZİ

    Arjantin basını, Karpaty Lviv’de oynayan ve oyun tarzıyla ‘Kolombiyalı Neymar’ lakabıyla anılan Jorge Carrascal’ın siyah-beyazlılara önerildiğini yazdı. (FOTOMAÇ) 

  • 5

    ADA’DA FORVET AVI

    Galatasaray, adı Riekerink döneminde de gündeme gelen Brighton’un golcüsü Florin Andone ile ilgileniyor. (SABAH) 

  • 6

    KARTAL’IN AKLI ŞENER’DE

    Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda biten sağ beki gözüne kestirdi. Siyah-beyazlılar, ezeli rakiplerinin mukavelesini uzatmak istediği yıldız futbolcunun tavrına göre Tolgay için yeni teklifi değerlendirecek. (SABAH)  

  • 7

    ADRİANO GİDERSE B PLANI HAZIR

    Beşiktaş, Adriano’yu isteyen kulüplerle görüşüyor. Brezilyalı yıldız giderse B planı devreye girecek. Yönetim bu takdirde Atalanta’da defansın her yerinde oynayan Berat Djimsiti’yi transfer edecek. (TAKVİM) 

  • 8

    BONY BOMBASI

    Kadrosunu iki forvetle takviye etmek isteyen sarı-kırmızıların Fildişi Sahilli yıldızla temasa geçtiği iddia edildi. Swensea ile 6 aylık sözleşmesi kalan Bony’nin Galatasaray’a sıcak baktığı belirtildi. (TAKVİM) 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız