Mecnun Otyakmaz tribünde

'Futbolda şike' iddialarına ilişkin davada tahliye olan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray maçını izledi.

Haberler 05.03.2012 - 21:46

  • 1

    Mecnun Otyakmaz tribünde

    'Futbolda şike' iddialarına ilişkin dava kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinden 25 Şubat'ta tahliye edilen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 288 gün aradan sonra tribündeki yerini aldı.
  • 2

    Mecnun Otyakmaz tribünde

    Kırmızı-beyazlı ekibin bu sezon ligdeki ilk 28 maçını tribünden izleyemeyen Otyakmaz, hakkındaki idari tedbir kararının Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulunca kaldırılması nedeniyle Galatasaray maçını protokol tribününden izledi.
  • 3

    Mecnun Otyakmaz tribünde

    Uzun bir aradan sonra geldiği memleketi Sivas'ta taraftarlarca coşkulu bir şekilde karşılanan Otyakmaz'a, taraftarlar stadyumda da sevgi gösterisinde bulundu.
  • 4

    Mecnun Otyakmaz tribünde

    ''Hoşgeldin büyük başkan'' tezahüratları yapan taraftarlar, Otyakmaz için sevgi içerikli pankartlar açtı. Bazı kadın taraftarlar da Otyakmaz'a maç öncesi çiçek takdim etti.
  • 5

    Mecnun Otyakmaz tribünde

    Sivasspor'un en son geçen sezonun 34. haftasında Sivas'ta 22 Mayıs 2011'de Fenerbahçe'ye 4-3 mağlup olduğu maçı tribünden izleyen Otyakmaz, tedbir kararı nedeniyle geçen hafta sonu ligde Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor maçını da izleyememişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız