Obradovic'den Aziz Yıldırım'a teşekkür

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes'i 91-70 mağlup ederek şampiyon oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberler Anadolu Ajansı 14.06.2016 - 08:01

  • 1
    Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes'i 91-70 mağlup ederek şampiyon (HABERE GİT) oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

    Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür eden Obradovic şunları söyledi:
  • 2
    "Her şey geçen yaz başladı. Başkanımız Aziz Yıldırım bana, Ömer Onan'a ve Maurizio Gherardini'ye güvendi. Bizim doğru olduğuna inandığımız yolda ilerlememize fırsat verdi. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyorum. Sezonun ilk saniyesinden son saniyesine kadar bizimleydi.
  • 3
    Yazın karar verirken bütün kupalar için savaşan bir takım istedik. Yeni oyuncularımız oldu. 3 final oynadık. İkisini kazandık, kaybettiğimizi de biliyorsunuz nasıl olduğunu.

    Bu hikayenin bir kısmı. Diğer tarafta nasıl basketbol oynadığımız var. Çok mutluyum. Bütün Avrupa Fenerbahçe'nin nasıl basketbol
    oynadığının farkında.
  • 4
    Kulüpte çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. En önemlisi de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kulübü büyük yapan onlar. Oyuncularımız bütün ışıltıyı hak ediyor.

    Dörtlü Final'den sonra gün aşırı maç oynamak gerçekten zordu. Bunun için enerjili olup, mükemmel bir takıma karşı şampiyonluğu elde
    ettiler. Onları da pozitif oyunları için tebrik ediyorum. Skordaki farka çok dikkat etmemek lazım. Gerçeği çok yansıtmıyor."
  • 5
    Sırp başantrenör, yeni sezonda kadroyu korumak istediğini de vurgulayarak, "Bu akşam kutlamaları yapıp yarından itibaren hemen yeni sezon çalışmalarına başlıyoruz. Bütün oyuncularımı takımda tutmak istediğimi söyledim. Avrupa Ligi'nin yeni şekliyle geniş bir kadroya ihtiyacımız var." dedi.
  • 6
    Çalıştığı ekipten çok mutlu olduğunu da belirten Obradovic, "Senelerdir antrenörlük yapıyorum, bu ekiple çalışmak büyük mutluluk. Onlar
    için zaman zaman benimle çalışmanın zor olduğunu da biliyorum.
  • 7
    Ben, her zaman takım için düşünürüm. Kupalar her zaman güzeldir ama önemli olan daha iyi insan olabilmek. Bu da hayatın anlamıdır. Bütün sezondan büyük keyif aldım" ifadesini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız