Şota'lı Trabzonspor'da kahkaha eksik olmuyor

Trabzonspor'un, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'nın Trier kentinde. Takımın ilk idmanına, yine teknik direktör Şota Arveladze'nin  esprileri damga vurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 19.07.2015 - 10:57

  • 1
    Trabzonspor'un, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'nın Trier kentinde. Takımın ilk idmanına, yine teknik direktör Şota Arveladze'nin esprileri damga vurdu.

    Zaman zaman yaşadığı ilginç diyalogları tüm takıma anlatanŞota'nın, özellikle Erkan Zengin ile arasında geçen bir konuşmayı anlatması bordo-mavili futbolcuları ve basın mensuplarını güldürdü.
  • 2
    Gürcü teknik adam, pasaportu kaybolduğu için Almanya kampına gelemeyen ve ülkesi İsveç'e yeni pasaport için gitmek zorunda kalan Erkan'ın giderken kendisinden ne istediğini sorduğunu belirtti. 

    Şota'nın, "Erkan bana, İsveç'ten gelirken ne istediğimi sordu. Ben de ona 'orada en meşhur Ibrahimovic onu getir. Orada ceviz yok' dedim"
    şeklindeki sözleri herkesi güldürdü.
  • 3
    Şota, idmanın son bölümünde de bazı futbolcularından şut çekerek, direğe isabet ettirmelerini ve belli sayıya ulaşanın da idmanı tamamlayacağını söyledi.
  • 4
    Şota'nın da katıldığı bu çalışmada teknik kapasitesi çok daha yüksek oyuncuların arasında Salih Dursun'un birinci olması Gürcü çalıştırıcı ve
    kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'yı şaşırttı.
  • 5
    Saha kenarında Hurma'ya doğru gelen Arveladze, "Süleyman ağabey, Salih birinci oldu. Gazetecilere hemen bir açıklama yapalım. Biz, UEFA'da mücadele etmeyi bırakalım" dedi.
  • 6
    Hurma'da şaşkınlığını gizlemeyerek, "Salih, yarım saat önce buraya geldi. Dedim 'Salih ne oldu, sakatlandın mı '. O da bana 'Yok ağabey ne
    sakatlanması, ben birinci oldum, idmanı tamamladım' dedi" ifadesini kullandı.
  • 7
    Takım arkadaşları da bu sözler nedeniyle Salih'e takıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız