Spor Toto Süper Lig hakem dosyası

Süper Lig'de bu sezon 306 karşılaşmada 25 farklı hakem görev yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 05.06.2017 - 12:40

  • 1
    Süper Lig'de bu sezon 306 karşılaşmada 25 farklı hakem görev yaptı.
  • 2

    MHK EN ÇOK AYDINUS'A GÜVENDİ

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 34 haftalık maratonda 24 maça atanan Fırat Aydınus, "sezonun en çok güvenilen hakemi" olmayı başardı. 

    Aydınus, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor arasında oynanan final maçını yönetti.

  • 3
    34 yaşındaki hakem, 7 defa ile en çok Fenerbahçe’nin maçını yönetti.
  • 4

    ÇAKIR, EN ÇOK GÖREV ALAN 5. HAKEM

    Aydınus'u, 22'şer maça çıkan Ali Palabıyık, Mete Kalkavan ve Halil Umut Meler izledi.

  • 5

    UEFA'nın en çok güvendiği isimler arasında bulunan Cüneyt Çakır ise Süper Lig'de 21 maçta kaldı. Ligin en fazla görev alan 5. hakemi olan Çakır'ın ardından 20 maça atanan Halis Özkahya ve Alper Ulusoy sıralandı.

  • 6
    En az maç yöneten hakemler ise 1’er karşılaşmayla Abdulkadir Bitigen, Ali Şansalan, Bahattin Şimşek, Bülent Birincioğlu ve Kutluhan Bilgiç oldu.
  • 7

    EN FAZLA KIRMIZI KART ALİ PALABIYIK’TA

    Süper Lig’de 22 karşılaşmada düdük çalan Ali Palabıyık, 12 kez kırmızı kartına başvurdu. FIFA kokartlı hakem, yönettiği karşılaşmaların sadece ikisinde elini cebine götürmedi. Ali Palabıyık’ı 8 kırmızı kartla Fırat Aydınus takip etti. Yaşar Kemal Uğurlu da, görev aldığı karşılaşmalarda 6 defa kırmızı kartına başvurdu.
  • 8

    EN ÇOK SARI KART ÇIKARAN ALPER ULUSOY

    Spor Toto Süper Lig’de çıktığı 20 karşılaşmada 120 kez sarı kartına başvuran Alper Ulusoy, bu alanda zirvede bulunuyor. Halil Umut Meler, 119 kart ile Ulusoy’u izlerken, kırmızı kartına en fazla başvuran isim olan Ali Palabıyık ise 116 kez sarı kartını kullanmış. Fırat Aydınus, sarı kartı için 99 defa elini cebine götürürken, Mete Kalkavan ve Serkan Çınar 96, Cüneyt Çakır da 95 kez sarı kart çıkarmış. En az sarı kartına başvuran isim ise ligde yönettiği 5 karşılaşmada 23 kart gösteren Volkan Bayarslan oldu.
  • 9

    HALİS ÖZKAHYA İLE EV SAHİBİ GÜLÜYOR

    Halis Özkahya ligde 20 karşılaşmada düdük çaldı. Bu karşılaşmaların 13’ünde gülen taraf ev sahibi takımları oldu. Halil Umut Meler’in 12, Ümit Öztürk ve Fırat Aydınus’un yönettikleri karşılaşmaların 11’inde de galip gelen yine ev sahibi ekipleriydi. Ali Şansalan, Bülen Birincioğlu ve Serkan Tokat’ın görev aldığı mücadelelerde ise deplasman ekipleri galibiyet yüzü görmedi.
  • 10

    DEPLASMAN TAKIMLARI ÜÇ HAKEMİ SEVİYOR

    Görev aldığı müsabakalarda deplasman takımlarına iyi gelen 3 hakem bulunuyor. Ali Palabıyık, Hüseyin Göçek ve Mete Kalkavan’ın görev aldıkları maçların 10’u deplasman takımları lehine sonuçlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız