Spor Toto Süper Lig'de otuz üçüncü hafta

Spor Toto Süper Lig'de otuz üçüncühafta geride kaldı.

Haberler 14.05.2013 - 11:44

  • 1

    Antep'te kardeş payı

    Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor ile Sanica Boru Elazığspor 1-1 berabere kaldı ve her iki takım da ligde kalmayı garantiledi.
  • 2

    Antep'te kardeş payı

    69. dakikada Cenk'in pasıyla hareketlenen Bekir, sağ çaprazdan topu kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 3

    Antep'te kardeş payı

    86. dakikada Bekir'in ıskaladığı topla buluşan Sinan, topu filelere göndererek 1-1'lik eşitliği sağladı.
  • 4

    Antep'te kardeş payı

    Bu sonucun ardından Gaziantepspor puanını 43'e, Sanica Boru Elazığspor ise puanını 42'ye yükseltti.
  • 5

    Bobo'dan son dakika vurgunu

    Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın açılış gecesinde Kasımpaşa'ya konuk olan Kayserispor, Bobo'nun son dakika golüyle 3 puana uzandı.
  • 6

    Bobo'dan son dakika vurgunu

    7. dakikada Bobo'nun ara pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sefa Yılmaz, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.
  • 7

    Bobo'dan son dakika vurgunu

    85. dakikada, Uche'nin sağdan ceza sahasına yaptığı ortaya düzgün bir vuruş yapan İbricic, topu filelere gönderdi ve skora eşitliği getirdi.
  • 8

    Bobo'dan son dakika vurgunu

    89. dakikada Kayserispor yeniden öne geçti. Sefa Yılmaz'ın sağdan ceza sahasına girerek yaptığı ortada, ön direkte topa dokunan Bobo, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımına 3 puanı getirdi.  

    Bu galibiyetle Kayserispor puanını 49'a çıkarırken Kasımpaşa ise 47 puanda kaldı.
  • 9

    İnönü'ye galibiyetle veda

    Siyah-beyazlılar, yıkılıp yeniden yapılmadan önce son kez oynadıkları İnönü Stadı'nda Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.
  • 10

    İnönü'ye galibiyetle veda

    14.dakikada Gençlerbirliği savunmasından topu kapan Veli Kavlak, ceza sahası dışından harika bir şut çıkardı ve üst direğe çarpan top ağlarla buluştu. Beşiktaş bu golle 1-0 öne geçti.
  • 11

    İnönü'ye galibiyetle veda

    İlk yarının son dakikasında Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Mustafa Pektemek'in pasıyla sol taraftan Gençlerbirliği ceza sahasına giren Olcay Şahan, uzak direğe sert vurdu ve skoru 2-0'a taşıdı.
  • 12

    İnönü'ye galibiyetle veda

    73.dakikada organize gelen Siyah-beyazlı takımda Olcay Şahan, kale sahasındaki Holosko'yu topla buluşturdu. Filip Holosko da boş kaleye golü yapmakta zorlanmadı ve takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı.
  • 13

    Düşene bir darbe de Antalya'dan

    Avrupa Kupalarına katılma şansını geçtiğimiz haftalarda kaybeden M.P. Antalyaspor, seyircisi önünde lige veda eden Orduspor'u Ömer Şişmanoğlu'nun 46. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
  • 14

    Düşene bir darbe de Antalya'dan

    8.dakikada Selçuk Şahin, M.P. Antalyaspor yarı alanının ortasında Petr Janda'ya kayarak yaptığı sert müdahalenin ardından maçın hakemi Suat Arslanboğa tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.
  • 15

    Düşene bir darbe de Antalya'dan

    46. dakikada Medical Park Antalyasporlu oyuncu Tita'nın kullandığı korner atışında ön direkte topa iyi yükselen Ömer Şişmaoğlu'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti ve Antalyaspor öne geçti.
  • 16

    Düşene bir darbe de Antalya'dan

    Bu sonuçla Antalyaspor puanını 47’ye çıkarırken Orduspor 29 puanda kaldı.
  • 17

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    Fenerbahçe Galatasaray'ı 2-1'le devirdi, Devler Ligi biletini kaptı, Cim Bom ise saha ortasında şampiyonluğunu kutladı! Burak'ın golüne Webo'dan çifte yanıt gelirken; son dakikalarda Fenerbahçe'nin kalesini Mehmet Topal korudu.
  • 18

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    24. dakikada savunmanın arkasına atılan nefis pasla Fenerbahçe ceza sahasında buluşan Drogba, topu kontrol ederken Gökhan Gönül'ün elle müdahalesi üzerine Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, Süper Lig'de bu sezon 23. kez topu ağlara göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.
  • 19

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    33.dakikada yaklaşık 10 dakika önce penaltıya neden olan Gökhan Gönül kendini affettirircesine çok güzel bir orta çıkardı, hızla gelen Webo da ver-kaç benzeri bu pozisyonu golle tamamladı.
  • 20

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    36. dakikada Emre'nin şık hareketlerle getirip savunmanın arasına gönderdiği topa Eboue ve Webo birlikte hareketlendi. İkili mücadelede Eboue yerde kaldı, Webo da önünde kalan topu Muslera'nın altından filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi.
  • 21

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    Maçın 86. dakikası enfes hareketlere sahne oldu. Sow'un ceza sahası dışından sert şutunda top direkten geri geldi. Kuyt'ın gelişine yaptığı vuruşta Muslera reflekslerini konuşturup yerden zıplayarak müthiş bir kurtarışa imza attı.  

    88. dakikada ise gövde gösterisi sırası diğer kalecideydi. Son yılların tartışmasız en iyi golcüsü Burak'ın karşı karşıya pozisyonda köşeye yolladığı topu Volkan kornere çelmeyi başardı.
  • 22

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    Tam da herkes derbinin büyümeyen gerginlikler ile biteceğini düşünürken 90+1'de ortalık karıştı. Auta çıkan bir topa koşan Volkan ile Sabri arasında önce laf atmalar ardından itişmelerle başlayan gerginlik iki oyuncunun birbirinin boğazına sarılması ile büyüdü.
  • 23

    Kazananı var, kaybedeni var, üzüleni yok

    Karşılaşmayı kırmızı kartsız bitirmek istediğini baştan beri sakinleştirici tavırlarıyla belli eden Cüneyt Çakır bu kez kırmızı kartını çıkardı ve hem Volkan'ı hem de Sabri'yi oyundan attı. Fenerbahçe’de uzatma dakikalarında kaleyi Mehmet Topal korudu.
  • 24

    Akhisar'dan dev adım

    Akhisar Belediyespor’dan kritik galibiyet. Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu'nu Gekas'ın golüyle 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor 14. sıraya yükseldi. Manisa ekibinin ligde kalması için gelecek hafta Ordu deplasmanından puanla dönmesi yeterli olacak.
  • 25

    Akhisar'dan dev adım

    İlk devrede gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
  • 26

    Akhisar'dan dev adım

    Ev sahibi takım aradığı golü 88. dakikada Gekas ile buldu. Sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortaya iyi bir zamanlama ile yükselen Yunan futbolcu, düzgün bir kafa vuruşu ile topu Mersin İdman Yurdu ağlarına gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.  Bu sezon 14. maçında 12. golüne ulaşan Gekas, golleriyle Akhisar Belediyespor'a katkı vermeyi sürdürdü.
  • 27

    Akhisar'dan dev adım

    Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ederek, küme düşme hattından çıkan Akhisar Belediyespor, gelecek hafta Orduspor deplasmanında 1 puan alması halinde, diğer sonuçlara bakılmaksızın ligde kalacak.
  • 28

    Bursa'da sessiz gece

    Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında amacı kalmayan iki ekipten Bursaspor, evinde Eskişehirspor ile karşılaştı. Bursa Atatürk Stadı'nda oynan karşılaşma 0-0 sona erdi.
  • 29

    Bursa'da sessiz gece

    11. dakikada, Eskişehirspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Kamara, topu penaltı noktasında bekleyen Tello'ya aktardı. Tello'nun şutunda köşeden kaleye giden tapu kaleci Harun son anda tokatlayarak sahanın dışına çıkardı.
  • 30

    Bursa'da sessiz gece

    84. dakikada, sol kanattan hareketlenen Vederson, topu arka direğe doğru ortaladı. Sestak'ın kafa vuruşunda top, Eskişehirspor kale direğine çarparak auta çıktı. 

    Bu skorun ardından Bursaspor puanını 54'e çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Eskişehirspor ise 43 puanla 10. sırada yer aldı.
  • 31

    Yakar top Karabük'te kaldı

    Lige tutunma adına kritik maçlardan biri Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynandı. Puan cetvelinin kaynayan bölümünden kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde Sivasspor, Karabükspor'u 2-1 yenerek ligde kalmayı garantilerken rakibini ateş hattının içine attı.
  • 32

    Yakar top Karabük'te kaldı

    İkinci yarıya ateş hattından kurtulmak isteyen Kardemir Karabükspor rakip yarı alanda yaptığı baskıyla golü aradı. Karabükspor, Sivasspor kalesinde etkili olduğu dakikalarda şok bir golle sarsıldı. 58. dakikada Karabük kalesine doğru gönderilen uzun topta Aatif Chahechouhe pozisyonu takip ederken araya giren Uğur Uçar ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.
  • 33

    Yakar top Karabük'te kaldı

    73. dakikada sağ kanattan gelişen atakta İlhan Parlak ceza sahasına ortaladı ve oyuna ikinci yarıda dahil olan Gökhan Ünal yakın pozisyondan yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek sokra eşitliği getirdi.  

    79.dakikada gelen golle beraberlik sonrası umutlanan Karabükspor'un sevinci yarım kaldı. Sivasspor'da ceza sahası önünde Grosicki ile ver-kaç yapan Aatif Chahechouhe düzgün vuruşla takımını 2-1 öne taşıdı.
  • 34

    Yakar top Karabük'te kaldı

    Bu sonuçla Sivasspor puanını 43'e çıkararak üst 11. sıraya yerleşirken Akhisar'ın kazandığı gecede düşme hattında büyük yara alan Karabükspor haftayı 37 puanla 15. sırada bitirdi. Karabükspor ligin son haftasında evinde Fenerbahçe ile kritik bir mücadeleye çıkacak.
  • 35

    Fırtına İBB'yi ateşe attı

    Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, sahasında kümede kalma mücadelesi veren İstanbul BŞB'yi 4-3 mağlup etti. Bu mağlubiyetle İstanbul BŞB, haftayı 36. puanla 16. sırada tamamlarken, kümede kalma ümitlerini de son haftaya bıraktı.
  • 36

    Fırtına İBB'yi ateşe attı

    19.dakikada kısa paslarla rakip yarı alana geçen bordo mavili ekipte sağ kanatta önce top kaybı yaşandı. Ardından Halil araya girip topu kazandı ve sağ kanattan ceza alanına girdi. Kale sahasına yerden pasını attı ve gelen topa Olcan dokunarak topu ağlara gönderdi.
  • 37

    Fırtına İBB'yi ateşe attı

    23.dakikada kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu savunma ceza alanı dışında gönderdi. Ceza alanı dışında topu alan Volkan, ceza alanına girdi ve iki rakibinden sıyrılıp sol ayağıyla sol üst köşeye çok şık bir gol atarak farkı ikiye çıkardı.  

    34.dakikada gelişen İstanbul BŞB atağında Holmen, topu biraz sürdükten sonra pasını Tevfik'e atmak istedi ama savunmaya çarpan top Doka'nın önüne geldi. Doka, topu kontrol etmeden hafif sol çaprazdan sert bir şut çekti ve top ağlarla buluştu.
  • 38

    Fırtına İBB'yi ateşe attı

    37.dakikada kullanılan serbest vuruşta Olcan, sert bir şut çekti. Baraja çarpan top ceza alanı içindeki Halil'de kaldı. Halil karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ve tekrar farkı ikiye çıkardı.  

    57.dakikada ceza alanına yapılan ortada ön direkte topa yükselen Zayatte, güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
  • 39

    Fırtına İBB'yi ateşe attı

    84.dakikada Trabzonspor kontra atağında Olcan, topu rakip ceza alanına kadar taşıdı ve solda boş durumda bulunan Yasin'e pasını verdi. Yasin topu kontrol ettikten sonra boş kaleye topu gönderdi ve farkın kapanmasına izin vermedi.  

    Maçın uzatma dakikalarında gelişen İstanbul BŞB atağında ceza sahası dışından kaleye gönderilen sert şutu kaleci Onur kurtardı. Onur'dan dönen topu Zenke ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız