Huawei'nin yeni reklam yüzü Gal Gadot’tan 'iPhone' hatası

Huawei'nin yeni reklam yüzü Gal Gadot, yaptığı hata ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberler ntv.com.tr 26.04.2018 - 12:46

  • 1
    'Wonder Woman' filmiyle adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü aktris Gal Gadot, imza attığı hata ile sosyal medyanın en çok konuşulan kişilerinden biri oldu.
  • 2

    Huawei'nin yeni reklam yüzü olan oyuncu,  kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tanıtımda yaptığı hata ile Huawei'yü oldukça zor durumda bıraktı.

    Zira Genç oyuncu firmanın Huawei Mate 10 Pro isimli telefonunun tanıtımını yaptığı paylaşımı  iPhone ile gönderdi.  

  • 3

    Reklam paylaşımını iPhone cihazı üzerinden yapan Gadot'un Twitter sayfasında otomatik olarak 'Twitter for iPhone' yazısı çıktı.

    Bu ibare dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı.  

  • 4
    Genç oyuncunun bu hatası akıllara Oscar törenlerindeki rekor kıran selfie'yi getirdi. 2014 yılında ünlü sunucu Ellen DeGeneres; Oscar töreni sırasında, cebindeki Galaxy Note 3 ile konukların arasına karışmış ve aralarında Brad Pitt, Meryl Streep, Kevin Spacey, Jennifer Lawrence ve fotoğrafı çeken Bradley Cooper’ın da bulunduğu ünlülerle selfie çektirmişti.
  • 5
    Ancak Ellen DeGeneres'ın sahne arkasından  iPhone ile Twitter'a mesaj göndermesi, reklamdan Apple'ın da pay almasına neden olmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız