Samsung Japonya pazarından çekiliyor

Bir süredir akıllı telefon satışlarında belirlediği hedeflerin gerisinde kalan Samsung, özellikle Japonya pazarında ciddi kayıplar yaşıyor.

Haberler 11.02.2015 - 09:35 Son Güncelleme : 11.02.2015 - 09:37

  • 1
    Bir süredir akıllı telefon satışlarında belirlediği hedeflerin gerisinde kalan Samsung, özellikle Japonya pazarında ciddi kayıplar yaşıyor.
  • 2
    Japonya’daki pazar payı yüzde 17’den yüzde 4’e gerileyen şirketin bu pazardan çekilebileceği ise kulislerde sıklıkla konuşulan idddiaların başında heliyor.
  • 3
    Japonya merkezli Sony, ülkede hatırı sayılır bir satış grafiği çiziyor. ABD merkezli Apple’ın yeni nesil iPhone modelleri de ülkede rağbet gören akıllı telefonlar arasında. Bu şirketlerin başarı grafiğinin Samsung’un satışlarının gerilemesinde ciddi etkisinin olduğu düşünülüyor.
  • 4
    Bu pazarda Apple, Sony ve Xiaomi gibi rakiplerinin arkasında kalarak 6’ncı sıraya gerileyen Güney Kore merkezli Samsung’un zarar etmesinden dolayı bu ülkedeki satışlarını durdurup durudurulmayacağı hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız