Spotify'dan 7 kullanışlı ipucu

Dijital müzik platformlarından Spotify, kullanıcılarının faydalanabileceği 7 kullanışlı ipucunu paylaştı.

Haberler 25.09.2019 - 14:42

  • 1

    Eğer spor salonunuz kalın tuğlalar ile inşa edildiyse ve oradaki Wİ-Fİ bağlantısı kötüyse bu durum sorun olmaktan çıkıyor. Spotify Premium ile mat üzerindeki anlarınız başlamadan önce çalma listelerinizi indirip, sonrasında çevrim dışı müzik dinleyebilirsiniz.

  • 2

    FAVORİ LİSTE VE ŞARKILARINIZI ARKADAŞLARINIZ İLE PAYLAŞIN

    Shakespeare “Ne borç veren ne borç alan ol” demiş” ama kendisi elbette o zaman Spotify’ı bilemezdi. QR kod mantığıyla çalışan Spotify Codes sayesinde arkadaşlarınızın çalma listeleri ve şarkılarını kolaylıkla ekleyebilir ve paylaşabilirsiniz. 

  • 3

    ARKADAŞLARINIZLA ORTAK ÇALMA LİSTESİ OLUŞTURUN

    Ortak çalma listesi ile Spotify hesabı olan herkes kendi favori şarkılarını ekleyebilir. Bu sadece anlık bir eğlence değil aynı zamanda, yıllar sonra dönüp baktığınızda arkadaşlarınızla seçtiğiniz şarkılar üzerinden nostalji de yaratacak. 

  • 4

    RUTİN UYKU DÜZENİNİZE GER DÖNÜN

    Yatağa geçmeden önce dingin ve rahatlatan müziklerden oluşan çalma listelerine göz atabilirsiniz.

  • 5

    DERS ÇALIŞIRKEN HAVAYA SOKAN ÇALMA LİSTELERİ

    En iyi 90’ların hip-pop’uyla mı çalışıyorsunuz yoksa şarkıların sözleri dikkatinizi dağıttığı için beyaz gürültü ya da klasik müziği mi tercih ediyorsunuz? Spotify’ın sizin ders çalışma havanıza uygun çalma listeleri var. 

  • 6

    ŞARKILAR ARASI SESSİZLİKLER

    Eğer ders çalışıyorsanız ve sabit bir müziğe ihtiyacınız varsa yani bir şarkının bitip bir sonrakinin başladığı o aradaki boş saniyelerden hoşlanmayanlardan biriyseniz, bunu değiştirmek sizin elinizde. “Ayarlar” sekmesine tıklayın, aşağı kaydırın ve “Çalma” ibaresine basın, böylece şarkılar arası geçişlerdeki duraklamaları düzenleyebilirsiniz.

  • 7

    ŞARKILARINIZ SONA ERİNCE BENZER ŞARKILAR DİNLEMEYE DEVAM EDİN

    Çalma listeleriniz ya da seçtiğiniz albüm bitince AutoPlay modu ile Spotify’ın dinlediğiniz şarkıların benzerlerini sunmasını sağlayabilirsiniz. Sadece “Ayarlar” sekmesinin altına bakın ve “Çalma” ibaresini tıkladıktan sonra “AutoPlay” ayarını seçin.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız