Türk kızı New York'ta çöpçatan uygulamalarını denedi

Yazılımcılar bizi ruh ikizimizle tanıştırmak için canla başla çalışırken son dönemde New York’ta popüler olan aplikasyon ve online randevu sitelerini Ece Bildiren denedi ve yazdı.

Haberler 06.04.2016 - 16:29

  • 1
    Yazılımcılar bizi ruh ikizimizle tanıştırmak için canla başla çalışırken son dönemde New York’ta popüler olan aplikasyon ve online randevu sitelerini Glamour Türkiye'den Ece Bildiren denedi ve buluştuğu erkeklerle izlenimlerini yazdı.
  • 2

    HAPPN

    New York’ta son dönemin en havalı randevu aplikasyonu. Happn’ın sırrı sokakta yürürken yanından geçtiğiniz insanları sayfanıza düşürmesi. İşe giderken, ofisteyken, barda içki içerken etrafınızdaki insanları algılayıp benzer standart ve alışkanlıklara sahip olduğunuz kişilerle eşleşiyor. Böylece fotoğrafında hoş gözüken ama konuşacak kelime bulamayacağınız kişilerle vakit kaybetmiyorsunuz.
  • 3

    HAPPN

    -Genel amaç: Sevgili bulma. 
    -İlk mesaj ne olmalı: “Sen de mi bu gym’e gidiyorsun?” gibi karşılaşma yerinizden yola çıkarak bir soru sorabilirsiniz. 
    -Negatif yönleri: Patronunuzun veya kapıcınızın sayfasında gözükme tehlikeniz var. Öyle bir durumda “kız kardeşim yüklemiştir, haberim yok” diyebilirsiniz. 
    -Şahsi tecrübem: Yan komşumla iki kez yemeğe çıktık ama ilişkiye dönmedi. Şimdi süt, kahve gibi ihtiyaçlarda birbirimize destek oluyoruz.

  • 4

    TINDER

    Amaç doğru eşleşmeden ziyade hızlı eşleşme. Dolayısıyla tanımadığınız çekici biriyle birkaç saat sonrasına spontan bir program yapabilirsiniz. Fiziksel özellikleri tanımaya yönelik bir içerik var sayfasında.
  • 5

    TINDER

    -Genel amaç: Geceyi birisiyle geçirmek.  
    -İlk mesaj ne olmalı: Akşam ne yapıyorsun? 
    -Negatif yönleri: Tinder’dan tanıştığınız kişilerle ne kadar harika vakit geçirseniz de değil ertesi gün, bir saat sonra bile birbirinizi bir daha görmemek üzere kopabilirsiniz. Yarın yokmuş gibi düşünün, olursa sürpriz olsun. 
    -Şahsi tecrübem: Tanıştığım hoş bir Fransız adam, bol kahkahalı ve flörtlü sohbetimizin tam ortasında “sigara içmeye çıkıyorum” deyip gitti ve bir daha geri gelmedi.

  • 6

    MATCH.COM

    Online randevu dünyasının en ciddi sitesi. Profillerinde sarkastik şakalardan ziyade, “sabahları 6’da uyanır çift yumurtalı omlet yerim”le başlayan günlük programını, favori başucu kitaplarını, üyesi olduğu dernekleri listeleyen, blazer’lı, kendilerine hızlı yoldan eş arayan erkekleri bulabilirsiniz. Sosyal yönü kuvvetli olmayan bu erkekler genellikle iyi okulların dereceli mezunları ve aylık gelirleri 20 bin dolar civarından başlıyor. Bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışma, aldatılma korkusu olmadan yaşama, bayramlarda kayınvalidenize çay koyma hayaliniz varsa doğru bir adres.
  • 7

    MATCH.COM

    -Genel amaç: Evlilik 
    -İlk mesaj ne olmalı: İyi akşamlar veya nasılsınız? 
    -Negatif yönleri: Sadece ciddi adayların üye olması hedeflendiği için aylık ücreti var.  
    -Şahsi tecrübem: Yale mezunu ve yazılım şirketi sahibi David ile  tanıştım. Hayatımın en sıkıcı zaman dilimini geçirdikten sonra siteden ayrıldım.

  • 8

    OKCUPID

    Üyesi olduktan sonra sizi ve karşı taraftan beklentilerinizi anlamaya yönelik 100’e yakın soru cevaplamanız gerekiyor. Ne kadar soru cevaplarsanız doğru kişilerle eşleşme ihtimaliniz o kadar yükseliyor.
  • 9

    OKCUPID

    -Genel amaç: Sevgililik 
    -İlk mesaj ne olmalı: Ortak cevapladığınız sorulara yorum yaparak başlayabilirsiniz. 

    -Negatif yönleri: Mesaj atmak için karşılıklı beğeni şart koşulmadığı için mesaj kutunuz alelade insanların “Slm” larıyla dolabilir. 

    -Şahsi tecrübem: Bu siteden Blacklist ve Gotham gibi havalı dizilerde oynayan bir aktörle tanıştım. Yoğun çalıştığı için iki ayda ancak üç kez görüşebildik.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız