Aydınlatma direği can aldı

Antalya'da, aydınlatma direğine çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberler 24.02.2013 - 21:57

  • 1

    Aydınlatma direği can aldı

    Antalya'da, aydınlatma direğine çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
  • 2

    Aydınlatma direği can aldı

    Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesi'nden şehir merkezi istikametine giden Yasemin Kapucu yönetimindeki 07 EAH 84 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı.
  • 3

    Aydınlatma direği can aldı

    Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsü Yasemin Kapucu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada, sürücünün eşi Ömer Serdar Kapucu ve çocukları Sude (12) ile Mehmet (3) yaralandı.
  • 4

    Aydınlatma direği can aldı

    Yaralılar Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yasemin Kapucu'nun cesedi ise Antalya Adli Tıp Morgu'na götürüldü. Olay yerine gelen Yasemin Kapucu'nun kardeşi, ablasının cesedini yerde görünce sinir krizi geçirdi.
  • 5

    Aydınlatma direği can aldı

    Öte yandan yine Antalya'da, ikisi kardeş üç kişi, kaldıkları çadırda ölü bulundu.
  • 6

    Aydınlatma direği can aldı

    Duraliler Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde, adaklık kurbanlık satmak amacıyla bir çadırda kaldıkları öğrenilen, Şahin (26) ve Barış Ceylan (31) ile Hasan Doğan'dan (25) haber alamayan baba Mehmet Ceylan(55), çadırın bulunduğu bölgeye geldi.
  • 7

    Aydınlatma direği can aldı

    İki oğlu ve yanındaki kişinin çadırda hareketsiz yattığını gören Ceylan, 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler üç gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler yapılan ilk incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çocuklarının ölüm haberini alarak olay yerine gelen anne Hatice Ceylan ile yakınları sinir krizi geçirdi.

    Çadır içerisinde piknik tüpü bulunduğunu belirleyen ekipler, gençlerin tüp gazdan sızan gazdan zehirlenmiş olabilecekleri üzerinde duruyor.

    Çevre sakinleri gençlerin 15 gün önce bölgeye gelerek iki çadır kurduklarını, bir çadırda hayvanların bulunduğunu diğer çadırda ise kendilerinin kaldığını belirtti.
  • 8

    Aydınlatma direği can aldı

    Aliağa'da meydana gelen trafik kazasında ise 6 kişi yaralandı.

    İzmir istikametine giden Emre Örük'ün (27) kullandığı 35 AD 2872 otomobil, İzmir-Çanakkale karayolu Aliağa Organize Sanayi Bölgesi kavşağı yakınında lastiğinin patlaması üzerine takla atarak karşı şeride geçti.

    Karşı şeritte, Birol Şenkal idaresindeki 35 NLY 71 plakalı otomobile çarptıktan sonra havalanan otomobil, Gürel Kısalar'ın (34) kullandığı 39 LU 785 plakalı otomobilin üzerine düştü.

    Kazada, sürücüler Örük, Şenkal ve Kısalar ile 39 LU 785 plakalı otomobilde bulunan Münevver Kısalar, Gönül Kısalar ve Özge Kısalar yaralandı.

    AKS 110 ekiplerinin çalışmasıyla otomobillerden çıkarılan yaralılar, Aliağa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

    Ağır yaralı olduğu belirtilen Özge Kısalar ise ambulans helikopterle Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız