Bugün ne oldu? [26 Ağustos 2011]

Bugün ne oldu? [26 Ağustos 2011]

Haberler 26.08.2011 - 09:16

  • 1

    Gökçek bırakıyor

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Profesyonel spordan elimi çekiyorum" dedi.
    Haberin devamı
  • 2

    Devlet değişti; PKK aynı

    Hakkari Valisi, PKK'ya yönelişin nedenlerini anlattı: Örgüt baskı yapıyor. Eylemsizlik dediği zaman bile ateşkes görmedik. İkincisi; insanlar hâlâ geçmişteki devleti düşünüyor.
    Haberin devamı
  • 3

    'Andıç'ta sıra Başbuğ'a geliyor

    Aralarında Genelkurmay İkinci Başkanı Hasan Iğsız'ın da bulunduğu üst düzey komutanların tutuklandığı 'İnternet Andıcı' davası eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a uzanmak üzere.
    Haberin devamı
  • 4

    'Ali canımı o kadar yaktı ki'

    Ünlü reklamcı Ali Taran'ın kanser hastası eski eşi Selma Ann Desmond Vouge Türkiye dergisinin Eylül ayı sayısı için objektif karşısına geçti ve hayatıyla yüzleştiği bir mektup kaleme aldı.
    Haberin devamı
  • 5

    'Namerdin eline malzeme verdik'

    Yüksek Askeri Şûra öncesi emekliliğini isteyen eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’in bazı subaylarla yaptığı toplantının ses kaydının 2’nci bölümü de internete düştü.
    Haberin devamı
  • 6

    Her şey oyuncu olmak için!

    Ankara'da yaşayan ve bir gıda firmasında çalışan Enver Akbaş, oyuncu olabilmek için 18 estetik operasyon geçirdi.
    Haberin devamı
  • 7

    RTÜK, mücvere kabak ve pişik kremi....

    Genel seçimler kapıda, yayın yasaklarının anlatıldığı Radyo Televizyon Üst Kurulu, toplantısındayım. Kurul başkanı konuşuyor, salonda kurumlarını temsil eden televizyon habercileri var. Ön sıralarda ağır bir protokol. Seçim yasakları hafife alınacak konu değil. Seçim Kanunu'nun şu maddesinin bu fıkrasındaki bir alıntının, Türkçe mealini anlamaya çalışırken, cep telefonuma bir mesaj geliyor...
    Haberin devamı
  • 8

    Jolie 'çocuk asker' davasında

    Oscar ödüllü sinema yıldızı ve Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi Angelina Jolie, Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi'ndeydi. Jolie, çocuk asker kullanmakla suçlanan Kongolu isyancı lider Thomas Lubanga'nun davasını takip etti.
    Haberin devamı
  • 9

    Bakanlık ‘atık ilaç hareketi’ başlatıyor

    Gereksiz yere ilaç kullanmak şifa değil zarar veriyor. Sağlık Bakanlığı da bunun için devrede. ‘Atık ilaç hareketi" ile evlerdeki ilaçlar sınıflandırıldı ve her 100 ilaçtan 45'inin kutusunun dahi açılmamış olduğu görüldü.
    Haberin devamı
  • 10

    'Suriye'yi bombalayalım dedim, dinletemedim'

    Eski ABD Başkan Yardımcı Dick Cheney'in yeni kitabında, 2007 yılında başkan Bush'a Suriye'nin bombalanması yönünde telkinde bulunduğunu açıkladığı belirtildi.
    Haberin devamı
  • 11

    ABD'de 6 eyalette kasırga alarmı

    Atlantik mevsiminin ilk kasırgası olan ve halen üçüncü kategori olarak sınıflandırılan Irene kasırgası, saatte 185 km. hızla ABD'ye doğru ilerliyor. Kasırganın gün boyunca bir kategori daha kuvvetlenmesi bekleniyor.
    Haberin devamı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız