Günün öne çıkan 10 haberi (24 Ocak 2019)

24 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 24.01.2019 - 17:53

  • 1

    ALBAYRAK: 2019'U GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KAPATACAĞIZ

    Davos'ta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "2019 ilk çeyreğini birçok beklentilerin aksine olumlu bir şekilde tamamlayıp, reel ekonomi ve büyümede 2019'u güçlü bir şekilde kapatacağız" dedi. Albayrak,Davos ziyareti kapsamındaki görüşmelerin pozitif etkisinin son bir iki gündür piyasalarda görüldüğünü belirtti.

  • 2

    ANTALYA'DA KUVVETLİ FIRTINA VE YAĞIŞ: 1 ÖLÜ, 11 YARALI

    Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından çıkan hortum bölgede zarara yol açtı. Kumluca'da 13 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti. Kemer'de ise bir üniveriste öğrencisi derede kayboldu.

  • 3

    BAHÇELİ: ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE BİZİM İÇİN BEKA HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR

    Partisinin ''Aday Tanıtım Toplantısı''nda konuşan MHP lideri Bahçeli, ''31 Mart seçimleri, yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meseledir. Önümüzdeki seçimde bizim için beka her şeyin önündedir'' ifadelerini kullandı.

  • 4
  • 5

    CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SURİYE'DE İŞGAL DERDİMİZ YOK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Harp Okulu HGM Atlas ve HGM Küre Uygulamalarının tanıtım töreninde konuştu. Suriye'de işgal gibi bir dertleri olmadığını söyleyen Erdoğan, "Adana Mutabakatı'nın ısrarla üzerinde durulması gerekiyor" dedi. Erdoğan, 15 Temmuz'u hatırlattı ve isim vermeden Venezuela'da yaşananlara yönelik "Dünyanın neresinde olursa darbeye karşıyız" mesajını verdi.

  • 6

    "EMPERYALİST ABD HÜKÜMETİYLE DİPLOMATİK İLİŞKİLERİ KESTİK"

    Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump'ın muhalefetin kontrolündeki Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu "geçici devlet başkanı" olarak tanımasının ardından ABD ile tüm ilişkileri kestiklerini açıkladı. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ise, Maduro yönetimini meşru görmediklerini, bu yüzden Maduro'nun Amerikalı diplomatlara ülkeyi terk etmeleri talimatına uymayacaklarını açıkladı. Sosyal paylaşım hesabından vatandaşlarına seslenen Maduro, “Cesur ve savaşçı Venezuela halkını, sokakta kalmaya ve seferber olmaya çağırıyorum" dedi. 

  • 7

    10 METREYE VARAN KARI KEPÇE İLE ÖLÇTÜLER

    Muş'ta belediye ekipleri karla yoğun bir şekilde mücadele ediyor. 9 köye ulaşımın sağladığı Üçevler Grup yolunda kepçe yardımıyla ölçülen kar kalınlığı 10 metre çıktı.

  • 8

    FUTBOL TAKIMINA YAPAY ZEKALI ANTRENÖR

    İngiltere'de bir futbol takımı yapay zekaya sahip bir antrenörü renklerine bağladı.

  • 9

    GÜL SUNAL: ŞİMDİ BİR TEK BEN KALDIM BU FOTOĞRAFTAN

    Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda, 74 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından ünlü isimler duygularını sosyal medyada dile getirdi. İşte Tarkan'dan Gül Sunal'a, Sıla'dan Ajda Pekkan'a usta sanatçının ardından ünlülerden veda mesajları...

  • 10

    ÇEVRE ÖRGÜTLERİNDEN 0YEARCHALLENGE FOTOĞRAFLARI

    Sosyal medyada hızla yayılan #10yearchallenge hareketine çevre örgütleri de katıldı. Ünlülerin ve diğer sosyal medya kullanıcılarının 10 yıl önceki ve şimdiki hallerini paylaştıkları akımda, aralarında Greenpeace, Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF), DiCaprio Vakfı’nın da bulunduğu çevreci kuruluşlar doğanın yıllar içinde uğradığı tahribatı paylaşımlarıyla gözler önüne serdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız