Günün öne çıkan 10 haberi (28 Aralık 2018)

28 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 28.12.2018 - 17:03

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MÜNBİÇ AÇIKLAMASI

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esad güçlerinin Münbiç'e girdiğine yönelik kesin bilgi olmadığını söyledi. Hedeflerinin terör örgütü YPG olduğunu söyleyen Erdoğan, "Örgütlerin çıkması halinde bize de yapacak iş kalmaz" dedi. Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret talebine ilişkin soruyu da yanıtladı.

  • 2

    2. SURİYE ORDUSU: MÜNBİÇ'E GİRDİK

    Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG, Türkiye'nin olası Münbiç operasyonuna karşı Suriye hükümetinden destek istedi. Suriye ordusu, "Münbiç'e girdik bayrağımızı diktik" açıklamasını yaptı.

  • 3

    3. EKREM İMAMOĞLU'DAN TOPBAŞ'A ZİYARET

    CHP İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, eski İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı Taksim'deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

  • 4

    4. FATİH PORTAKAL HAKKINDA SORUŞTURMA

    Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FOX TV haber sunucusu Fatih Portakal hakkında "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatıldı.

  • 5

    5. İMAR BARIŞINDA HAFTA SONU MESAİSİ

    Bugün itibariyle imar barışından yaklaşık 9 milyon 500 bin kişinin faydalandığı bildirildi. Son tarihin 31 Aralık olduğunu hatırlatan Bakan Kurum, ödemelerin yapılabilmesi için kamu bankalarının hafta sonu da açık olacağını söyledi.

  • 6

    6. SGK, 413 İLACI DAHA GERİ ÖDEME LİSTESİNE ALDI

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 45’i kanser olmak üzere toplam 413 ilacın geri ödeme listesine alındığını açıkladı.

  • 7

    7. GALATASARAY'DA AYRILIK

    Galatasaray'da Serdar Aziz ile yollar ayrılıyor. Sarı kırmızılı kulüp milli futbolcudan kendisine takım bulmasını istedi. 2016 yılında Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Serdar Aziz, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 51 maçta 5 gol, 3 asiste imza atarken, 19 sarı kart, 1'de kırmızı kart görmüştü.

  • 8

    8. RUSYA'DAN BATI'YA TAKVİMLİ GÖZDAĞI

    Rusya Savunma Bakanlığı, 2019 yılı için bir takvim hazırladı. Rus ordusunun envanterindeki silahlarla birlikte kadın askerlerin öne çıkarıldığı takvim, Batı’ya bir gözdağı olarak yorumlandı.

  • 9

    9. 2018'E DAMGA VURAN MAGAZİN OLAYLARI

    Günlerce gündemde kalan birçok magazin olayı 2018 yılına damga vurdu. İşte Ardan Turan ile Berkay kavgasından, Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın boşanmasına, Hollywood'daki taciz suçlamaları ve yargılamalarından Oscar'ın sunucusuz kalmasına yıla damga vuran magazin olayları...

  • 10

    10. HAPİSHANE DİZİLERİNİ SEVENLER İÇİN ÖNERİ: ESCAPE AT DANNEMORA

    Esaretin Bedeli gibi hapishane hayatı ve hapishaneden kaçış türü filmleri sevenler için dizi önerisi: Escape at Dannemora... Dizi gerçek hayatta New York eyaletinin Kanada sınırında bulunan Clinton Islahevi'nde 2015'te yaşanan gerçek bir kaçış öyküsünü anlatıyor. 'Küçük Sibirya' olarak bilinen cezaevinden kaçmayı başaran Richard Matt ve David Sweat'ın öyküsü... 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız