Kazanın ardından Binali Yıldırım'dan ilk fotoğraflar

Azerbaycan'da kaza geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Saçlı derideki doku kaybı sebebiyle doku nakli ameliyatı başarılı şekilde yapıldı. Süreçte yanındaydım." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da akşam saatlerinde Yıldırım ve Ayrım'ı Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

Haberler Anadolu Ajansı 21.10.2022 - 16:02 Son Güncelleme : 22.10.2022 - 01:26

  • 1
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç, dün Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı.
  • 2

    Yıldırım ve Ayrım ile kaza sırasında kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde, helikopterle başkent Bakü'deki bir hastaneye götürüldü.

    Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

  • 3

    Yıldırım, Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi.

  • 4

    BİNALİ YILDIRIM'A DOKU NAKLİ AMELİYATI YAPILDI

    Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Binali Yıldırım, bugün Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne geldi. Saçlı derideki doku kaybı sebebiyle doku nakli ameliyatı başarılı şekilde yapıldı. Süreçte yanındaydım. Cumhurbaşkanı'mızla kendisini ziyaret ettik. Sizlere selamları var." dedi.

  • 5

    ŞAMİL AYRIM KIRIKLAR SEBEBİYLE TEDAVİ ALTINDA

    AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ın sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Koca, "Azerbaycan'da Binali Yıldırım'la birlikte bulunduğu araçta trafik kazası geçiren milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım, vücudundaki bazı kırıklar sebebiyle Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi altında. Genel durumu iyi. Tekrar 'geçmiş olsun' dileklerimi sunuyorum." paylaşımında bulundu.
  • 6

    ERDOĞAN'DAN YILDIRIM'A HASTANE ZİYARETİ

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Binali Yıldırım ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı hastanede ziyaret etmişti.
  • 7
  • 8
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız