Maganda kurşunuyla ölümden aylar sonra ortaya çıkan görüntü: Gelin ve damat da havaya ateş açmış

Amasya’da emekli bir uzman çavuşun, katıldığı düğünde maganda kurşunuyla yaşamını yitirdiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu birçok kişinin havaya ateş açtığı görülüyor.

Haberler İHA 27.02.2024 - 09:33

  • 1

    Amasya’nın Kuzugeçe Köyü’nde geçen yıl 3 Haziran günü gerçekleşen düğünde, emekli uzman çavuş Mehmet Çelik, maganda kurşunuyla can verdi.

    Olaydan aylar sonra o anların görüntüsü ortaya çıktı.
  • 2

    Görüntülerde düğün sırasında gelin ve damadın da aralarında bulunduğu birçok kişinin havaya ateş açtığı görülüyor.

    Çelik’in maganda kurşunuyla vurulmasının ardından çevredekilerin panikle koştuğu görüldü.
  • 3
    Mehmet Çelik’in eşi Melahat Çelik, olayla ilgili gözaltına alınan Sıdkı Ç’nin 2 ay cezaevinde kalmasının ardından bir sonraki duruşmaya kadar ev hapsiyle cezalandırıldığını söyledi.
  • 4
    8 Mart’taki duruşma öncesi açıklamalarda bulunan acılı eş Melahat Çelik, “Bu görüntüler cinayete davetiye çıkardı. Ama kimse dur, sus demedi. Sanki çatışma varmış gibi silahlar atıldı. Gelin, damat, herkes silah attı. Muhtar ‘siz ne yapıyorsunuz?’ demedi. Eşimin ölümüne sebep olan herkesten şikayetçiyim. En kısa zamanda adaletin yerini bulmasını istiyorum.” diye konuştu.
  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız