Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

Haberler 20.02.2014 - 06:11

  • 1

    Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

    Başbakan Erdoğan dün, seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda partisinin meydanlarda kullanacağı şarkıları da tanıttı.

    Şarkıcı Uğur Işılak da, Başbakan Erdoğan’a ithaf ettiği şarkıyı söyledi. ‘Dombra’ isimli şarkının orjinali Cengiz Han marşı olarak biliniyor ve bu durum dün gece Meclis Genel Kurulu’nda tartışma konusu oldu.
  • 2

    Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

    AK Partililer, verilen arada 'Dombra' şarkısını tablet bilgisayarından ve cep telefonlarında dinlerken, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'dan şarkıya tepki geldi.
  • 3

    Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

    "Size yakışan Türklere 'şerefsiz' dediği halde mezarını ziyaret ettiklerinizin müziğini seçim müziği kullanın veyahut da Diyarbakır'da kucaklaştıklarınızın müziğini seçim müziği kullanın. Türk'ün müziğini kullanmak ve onu da maalesef siyaset malzemesi yapmak size yakışmıyor" diyen Oğan, kürsüden cep telefonu aracılığıyla Dombra müziği dinletti.

    AK Parti'nin "2023" ismini, "Hilal kart" projesini şimdi de Dombra müziğini çaldığını ileri süren Oğan, "Dombra müziğini çalarak Türkçü olamazsınız" dedi.
  • 4

    Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

    Sataşma nedeniyle söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da "Sayın Oğan burada Dombra müziğini çalmak istemişti ama olmadı. Duyulmadı. Arzu ederdik ki 2014 yerel seçimlerinde partimizin önemli bir müzik parçası olan bu parçayı MHP milletvekili tarafından buradan tüm kamuoyuna birlikte duyulmasını arzu ederdik" değerlendirmesinde bulundu.
  • 5

    Meclis'te 'Dombra'yı dinlediler

    Oğan'ın "Çaldınız" ifadesini eleştiren Elitaş, "Konuşmak, laf söylemek değil, icraat yapmak önemli. Siz, ancak hayallerinizle avunursunuz, biz icraatlarımızla övünüyoruz. 11 yıllık geçmişimiz burada, 2023'e doğru hedeflerimiz burada" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız