Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimiyle tercih tarihleri duyuruldu: Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlayacak? 

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının ilan edilmesi ardından gözler tercih sürecine çevrildi. Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimiyle tercih tarihleri duyuruldu. MEB öğretmen atama takvimine göre, adayların atama tercihleri mayıs ayında alınacak. Peki, sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlayacak? İşte tercih tarihleri...

Haberler 24.04.2023 - 08:52

  • 1

    Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından yayımlanan 2023 sözleşmeli öğretmenlik atama takvimiyle öneml tarihler belli oldu. Bakanlıkça, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için sözlü sınavlar, 7-16 Nisan tarihleri arasında yapıldı, sonuçlar 18 Nisan'da ilan edildi.

  • 2

    TERCİH TARİHLERİ

    2023 sözleşmeli öğretmenlik atama takvimine göre, adayların atama tercihleri, 2-6 Mayıs'ta alınacak, atama sonuçları ise 8 Mayıs'ta duyurulacak.

  • 3
    Adaylar, tercih başvurularını e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden yapabilecek.
  • 4

    GÖREVE BAŞLAYACAKLARI TARİH

    Öğretmenler, 1 Eylül'den itibaren okullarında görevlerine başlayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız