70. Emmy Ödülleri'nde öne çıkanlar (Sahnede küfür ve evlenme teklifi)

Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerine verilen 70. Emmy Ödülleri'nde ödül alanlar kadar sahnede yaşanan ilginç anlar da akıllarda yer edindi. Sahnede evlenme teklifinden küfüre, 2018 Emmy Ödül Töreni'nin en dikkat çeken anları...

Haberler ntv.com.tr 18.09.2018 - 12:03

  • 1

    SAHNEDE EVLENME TEKLİFİ

    The Oscars  ilen En İyi Varyete Özel Programı Yönetmeni ödülü kazanan Glenn Weiss'ın iki hafta önce hayatını kaybeden annesinin yüzüğüyle kız arkadaşına sahnede evlilik teklif etmesi geceye damgasını vurdu. Annesinin kendisine, “Güneş ışığının solmasına izin verme” dediğini hatırlatarak, “Jan, sen benim hayatımın güneş ışığısın” sözleriyle evlenme teklifinde bulundu.

  • 2

    24 ADAYLIK, SIFIR ÖDÜL

    Altın Kızlar dizisi oyuncularından Betty White (96) bugüne dek 24 kez Emmy adayı oldu ancak hiç ödül alamadı. Törende sahneye çıkan White, “Hala burada beni ağırlyor olmanız inanılmaz” diyerek seyircileri güldürdü.

  • 3

    42 YIL SONRA İLK ÖDÜL

    Henry Winkler, 42 yıl sonra ilk Emmy ödülünü kazandı. 1976 yılında Happy Days’deki rolüyle Emmy adaylığı alan Winkler ödülü kazanamamış ancak kazanma ihtimaline karşı bir konuşma hazırlamıştı. Ünlü oyuncu, o konuşmayı bu gece düzenlenen törende yaptı.

  • 4

    EN İYİ KADIN OYUNCU ADAYI İLK ASYALI

    Sandra Oh, Emmy’de En İyi Kadın Oyuncu ödülü için aday gösterilen ilk Asyalı kadın oldu. Yarı Koreli, yarı Kanadalı olan yıldız, Grey's Anatomy’deki rolüyle daha önce beş kez yardımcı kadın oyuncu adayı olmuştu. Sandra Oh’un bu yıl aday olduğu ödülü Claire Foy kazandı.

  • 5

    AĞZINDAN KÜFÜR KAÇIRDI

    Westworld dizisindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Thandie Newton, teşekkür konuşması esnasında, "Birlikte çalışmış olduğum insanlarla çalışmaktan dolayı çok mutluyum" derken  ağzından küfür kaçırdı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız