ABD başkan adayı Kanye West Grammy ödülünün üzerine idrarını yaptı

ABD başkan adayı olduğunu açıkladıktan sonra dikkatleri üzerine çeken ve gerek mitingdeki sözleri gerekse de Twitter paylaşımlarıyla şaşırtan Kanye West, yeni videosuyla kafaları karıştırdı. 21 Grammy kazanan ünlü rap şarkıcısı, tuvaletin içine koyduğu Grammy ödülünün üstüne idrar yapma görüntüsünü paylaştı. 

Haberler 17.09.2020 - 11:58

  • 1

    ABD’nin başkan adayı ünlü rap şarkıcısı Kanye West, şaşırtmaya ve kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemde attığı tweet’lerle kafaları karıştıran 43 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, bu kez Grammy ödülünün üzerine idrarını yaptığı videosunu paylaşmasıyla gündemde.

  • 2

    69 kez Grammy’ye aday gösterilen ve şimdiye kadar 29 Grammy kazanan West, Twitter’da “İnan bana, durmayacağım” notuyla paylaştığı görüntüler sonrası tepki çekti.

  • 3

    West'in paylaştığı tuvalet videosu sosyal medya kullanıcıları tarafından "iğrenç" olarak nitelendirilirken, ünlü şarkıcı, videoyu yayınlamasından ötürü üzgün olmadığını da belirtti.

  • 4

    "BEN YENİ MUSA'YIM"

    Kanye West kısa süre önce Afro-Amerikalıların pastadan adil şekilde pay almadığını söylemiş, beyazlar tarafından yönetilen şirketlerde kullanıldıklarını belirterek NBA ve müzik dünyasını örnek göstermişti.

    West, mesajında, “Universal ve Sony'de herkesin sözleşmesini görmem gerekiyor. Halkımın köleleştirilmesini izlemeyeceğim. Halkım için hayatımı tehlikeye atıyorum. Müzik endüstrisi ve NBA günümüzün köle gemileridir. Ben yeni Musa’yım” ifadesini kullanmıştı.

  • 5

    ZENGİNLİK MESAJINI SİLDİ

    “Amerika’nın en zengin ikinci siyahıyım. Özgür kalmamız için tüm halkıma ihtiyacım var” tweet’ini atan West, daha sonra bu tweet’i silerek, “Zenginlik aile sevgimizde, kardeşlerimizde ve Tanrı’ya hizmetimizde” mesajını yazmıştı.

  • 6
    KIM KARDASHIAN'DAN BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ DE YAZDI

    ABD başkanlığı için aday olduktan sonra attığı ilginç tweet'lerla daha önce de kafaları karıştıran Kanye West, iki yıldır eşi Kim Kardashian'dan boşanmaya çalıştığını açıklamış, ayrıca, ırkçılıkla suçladığı kayınvalidesi Kris Jenner'la yazışmalarının ekran görüntüsünü de paylaşmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız