Acun Ilıcalı'dan Ebru Gündeş'e destek

Şarkıcı Ebru Gündeş, üç yıldır jüri olarak görev aldığı O Ses Türkiye'den ayrıldı. Gündeş'e ilk destek en yakınındaki isimlerden geldi.

Haberler 06.09.2016 - 12:53 Son Güncelleme : 06.09.2016 - 12:55

  • 1

    "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM"

    Üç sezondur yarışmada juri koltuğunda oturan Ebru Gündeş ayrılık kararını şöyle duyurdu: "3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim... Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder, etmek zorundadır bende gücümün yettiğince kendim, ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum."
  • 2

    "ACUN ILICALI'DAN BU SENE İZİN İSTEDİM"

    "O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah... O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı'dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. " 

  • 3

    "SİZLERİ İYİ Kİ TANIDIM"

    "Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz..."
  • 4

    EKİP ARKADAŞLARINDAN DESTEK

    Ebru Gündeş'in ayrılığı açıklamasının ardından Murat Boz,Hadise ve Acun Ilıcalı'dan 41 yaşındaki şarkıcıya destek geldi. İşte o destek mesajları...
  • 5

    ACUN ILICALI

    "Bu zor günler geçecek ve aramıza döneceksin, senin o güzel kalbin hep bizimle olacak biliyorum, bu bir ayrılık değil sadece bir mola, sen bizim ailemizin bir parçasısın ve seni çok seviyoruz"
  • 6

    HADİSE

    "Ebru canım sen benim için çok önemlisin... Örnek aldığım, dostluğunu sevdiğim, sanatına saygı duyduğum ve herzaman ne olursa olsun arayabileceğim koca yürekli sevdiğim dostumsun...
    Senin yerin o koltukta farklı ve hep öyle kalacaktır... Yaşadığın ne olursa olsun bizim sevgimiz saygımız birbirimize değişmez.
    Seni çok seven Hadise"
  • 7

    MURAT BOZ

    "Çok özleyeceğim"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız