Afra Saraçoğlu: Çocuk ruhlu kişiler beni kendine aşık eder

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, "Çocuk ruhlu kişiler beni kendine aşık eder" dedi.

Haberler 20.05.2018 - 10:32

  • 1
    Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Ece karakteriyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, BeStyle dergisinin mayıs sayısına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan 19 yaşındaki genç oyuncu, “Olgun düşünebilen aynı zamanda çocuk ruhlu kişiler beni kendine âşık eder. Benim için olaylara bakışı, bana karşı tutumu çok önemli” ifadelerini kullandı.
  • 2
    Şans eseri oyuncu olduğunu düşünüyor musun, yoksa zaten oyuncu olmayı hedeflemiş miydin?

    - Oyuncu olmak her zaman bir hedefti benim için. Hedefime ulaşmak için küçük yaşımdan beri çok çaba sarf ettim. Ama ne kadar çaba sarf etsek de bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı hedeflerimize ulaşamıyoruz. İşte tam bu sırada şans devreye giriyor.
  • 3
    Fazilet Hanım ve Kızları ilk başrolün ve güçlü isimlerle birlikte oynuyorsun. Sana neler kattı bu set ortamı?

    - ”Fazilet Hanım ve Kızları” seti ile deneyim kazanma fırsatı bulduğum ve kendimi geliştirdiğim bir okul. Bana hem karakterime hem de oyunculuğuma çok şey kattığını düşünüyorum. Disiplin benim için çok önemli. Disiplin, sabır, ve azim başarıyı getiriyor.
  • 4
    Oyunculuğunu geliştirmek için neler yapıyorsun?

    - Hem kişisel gelişim hem de oyunculukla ilgili çok kitap okuyorum. Bunun yanında oyunculuk atölyelerine gidiyorum. Sokağa çıkıp insanların dikkat çekici hikayelerini dinliyorum. O kadar dramatik hikayeler dinliyorum ki bazen çok etkileniyorum ve böylelikle duygularımı da besleyerek gözlem yapmış oluyorum. Ayrıca dediğim gibi “Fazilet Hanım ve Kızları” benim için bir okul. Orada her gün hem iş adabı hem de oyunculuk üzerine daha fazla şey öğreniyorum.
  • 5
    Güzellik senin yaptığın işte bir avantaj mı?

    - Yetenek ve zeka varsa güzellik bir avantaj. Ama güzellik tek başına bir şey ifade etmiyor.
  • 6
    Kendine örnek aldığın oyuncular var mı?

    - Eddie Redmayne, Emma Stone, Rachel McAdams, Ryan Gosling, Emilia Clarke ve Natalie Portman hayran olduğum oyuncular.
  • 7
    Nasıl bir aşk istersin, nasıl biri seni kendine âşık eder?

    - Zaman geçirmekten keyif aldığım bir aşk isterim. Olgun düşünebilen aynı zamanda çocuk ruhlu kişiler beni kendine âşık eder. Benim için olaylara bakışı, bana karşı tutumu çok önemli.

    ◊ Aşkın bir tanımı var mı sende?

    - Aşk o yanında değilken eksik hissettiğin, yanındayken her şeye karşı savaşabilecek gücü bulabildiğin bir histir. Güçlendirir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız