Alec Baldwin ve ailesi Patron Bebek 2 filminin galasında

Patron Bebek serisinin ikinci filmi Patron Bebek 2: Aile Şirketi'nin New York'taki galasına, filmin seslendirme kadrosundaki ünlü aktör Alec Baldwin, eşi ve altı çocuğuyla birlikte katıldı. Her biri Patron Bebek kostümü giyen geniş aile, kırmızı halıda sevimli pozlar verdi. 

Haberler ntv.com.tr 23.06.2021 - 11:02

  • 1

    Alec Baldwin ve Hilaria Baldwin çifti, altı çocuğunu da alıp Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business) filminin New York'taki galasına katıldı. 

  • 2
    SVA Theater'daki galaya aile boyu katılan Balwin'ler, kameralar önünde sevimli pozlar verdi.
  • 3
    Alec ve Hilaria Baldwin ikilisi, çocuklarıyla bir örnek siyah takım elbiseyle objektiflere gülümsedi. Ünlü çift, dokuz aylık oğulları Eduardo ve yeni doğan kızları Lucia'yı kucaklarına alarak basının karşısına geçti.
  • 4
    2012'de evlenen Alec ve Hilaria çifti, yedi yaşın altındaki altı çocukla baş etmelerine rağmen poz verirken 'cool' görüntü verdi.
  • 5
    63 yaşındaki Alec Baldwin ile 37 yaşındaki Hilaria Baldwin, galadaki neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.
  • 6
    Her bir üyesi 'Patron Bebek' kostümüyle görülen ailenin yedi yaşındaki en büyük kızı Carmen kamera önünde doğal poz verirken, altı yaşındaki oğulları Rafeal, dört yaşındaki Leonardo ve üç yaşındaki Romeo biraz daha çekingen davrandı. 
  • 7
    Baldwin'ler aile olarak birlikte poz verdikten sonra, oyuncu Amy Sedaris de kırmızı halı eğlencesine katıldı. Animasyonun devam filminde Tina Templeton'ı seslendiren 60 yaşındaki oyuncu da şık bir siyah elbiseyle galaya gelmişti.
  • 8

    Alec Baldwin'in baş karakter Patron Bebek'i seslendirdiği komedi türündeki animasyon, 17 Eylül'de vizyona giriyor.

  • 9
    Bebekler ile yavru köpekler arasındaki gizli savaşta gizli bir ajan olan bir bebeği konu alan serinin devam halkası olan Patron Bebek 2: Aile Şirketi filminde, artık birer yetişkin olan Tim ve kardeşi Ted, zamanla birbirlerinden uzaklaşmıştır. Farklı yönlere savrulan iki kardeşten Tim evlenmiş ve bir çocuk babası olmuştur. Ted ise koruma fonu CEO’sudur. Süper anne Carol, süper zeki kızları Tabitha ve süper şirin yeğenleri bebek Tina ile birlikte banliyöde yaşayan Tim, hayatından oldukça memnundur. Amcası Ted’i örnek alan, onun yolundan gitmek isteyen Tabitha, gittiği Prestijli İleri Çocukluk Dönemi Acorn Merkezi’nde sınıf birincisidir. Ancak Tim kızının çok çalışmasından pek de memnun etmez çünkü çocukluğunu kaçırdığunu düşünür. Bu sırada bebek Tina, Tabitha’nın gittiği okulun ve kurucusu olan Dr. Armstrong’un karanlık sırları olduğunu öğrenir. Tina’nın bu sırları ortaya çıkarmak üzere BabyCorp için gizli bir görevde olduğunu açıklamasıyla Tim ve Ted yeniden bir araya gelmek zorunda kalır.
  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız