Alp Kırşan Survivor'ı neden bıraktı?

Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan Survivor'ı neden bıraktığını, "Ailemi çok özlediğimin farkına vardım. Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı" sözleriyle açıkladı.

Haberler 24.02.2019 - 12:57

  • 1
    Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, Posta'dan Suna Akyıldız'a konuştu. Dört yıl önce eşi Zeynep Kırşan ile Bodrum'a yerleşen ve iki çocuğu ile Bodrum'da yaşayan Kırşan Survivor hakkında açıklamalarda bulundu.

    Herkes ‘Survivor’dan neden ayrıldığınızı merak ediyor...

    - ‘Survivor’dan ayrılma kararımı son Survivor bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı.
  • 2
    Ayrılınca üzüldünüz mü?

    - Üzülmez olur muyum? Elbette üzüldüm. Sonuçta uzun süre beraber çalıştık. Ekip arkadaşlarınız ve yarışmacılarla bir süre sonra aile gibi oluyorsunuz. Sizden büyük bile olsalar kardeşleriniz gibi görüyorsunuz. Yaptıkları hatalarda bile onların yerine üzülüyorsunuz. Ben genelde oyunu kaybeden taraf için çok üzülürdüm. Bunlar her an yaşayamayacağın çok duygusal paylaşımlar. Güzel duygular... Bu aileden, kardeşlerimden uzak kalacağım için çok üzülsem de şu an eşim ve çocuklarımla birlikte olduğum için çok memnunum.
  • 3
    Yeni bölümlerini izliyor musunuz?

    - Maalesef şu anki yaşam düzenim buna izin vermiyor. Çocuklardan dolayı uyku saatlerim değişti. Sabah çok erken, saat 05.00 gibi uyandığım için akşam da çok erken yatıyorum. Diğer yandan YouTube kanalım ile ilgili çalışmalarım tüm vaktimi alıyor. Televizyon seyretmeye çok zamanım olmuyor.
  • 4
    Acun ılıcalı ile bir kırgınlığınız var mı? Hala görüşüyor musunuz?

    - Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır.
  • 5
    Tekrar ‘Survivor’ı sunmanızı isteseler kabul eder misiniz?

    - Çocuklarımın yaşları henüz çok küçük ve babalarına en ihtiyaç duydukları dönemden geçiyoruz. Eşim ve çocuklarımın yanında olmak benim için çok değerli. İleriki yıllarda neden olmasın?
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız