Amine Gülşe kimdir? (Ünlü futbolcu Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe nereli ve kaç yaşında?)

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özili kadrosuna katmasının ardından yıldız oyuncunun eşi Amine Gülşe'nin, "Geliyoruz'' paylaşımı yapması sosyal medyada geniş yer buldu. Amine Gülşe’nin kim olduğu ve kariyeri internette en çok merak edilenler arasında. Peki, dünyaca ünlü futbolcunun eşi Amine Gülşe nereli ve kaç yaşında? İşte Amine Gülşe Özil hakkında tüm merak edilenler…

Haberler 19.01.2021 - 10:04

  • 1

    AMİNE GÜLŞE ÖZİL KİMDİR?

    30 Nisan 1993'te Göteborg, İsveç'te dünyaya gelen 28 yaşındaki genç oyuncu ve model Amine Gülşe Özil, 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekti.

  • 2

    AMİNE GÜLŞE ÖZİL NERELİ?

    1.78 boyundaki genç model, kariyerine oyuncu olarak devam ediyor. Annesi İzmir Bergamalı olan Amine Gülşe Özil, baba tarafından aslen Irak Türkmeni kökenlidir.

  • 3

    TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

    2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışmasında birinci olan Amine Gülşe Türkiye'yi Miss World'de temsil etti.

  • 4

    5 DİL BİLİYOR

    High School Of The Gothenburg Region mezunu Amine Gülşe, iyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe, İspanyolca ve az derecede Arapça konuşabiliyor.

  • 5

    MODELLİKTEN OYUNCULUĞA

    Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden biri olan “Nur” karakterini canlandırdı.

  • 6

    Asla Vazgeçmem dizisinde dikkatleri üzerine çeken Amine Gülşe, Serdar Şenal, Oktay Gürsoy gibi birçok usta oyuncuların da yer aldığı “İkisini de Sevdim” dizisinde başrollerinden biri olarak “Suna” karakterini canlandırdı.

  • 7

    "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

    Güzelliği ile dikkat çeken modelin "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazılı dövmesi daha önce gündem olmuştu. Amine Gülşe, o günlerde yaptırdığı dövmeyi sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

  • 8

    2019’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

    Amine Gülşe ile Mesut Özil 6 Haziran 2019'da dünya evine girdiler. Amine Gülşe ve Mesut Özil çiftinin 30 Mart 2020 tarihinde Londra'da dünyaya gelen Eda adında bir kız çocuğu var.  

  • 9

    Mesut Özil ve Amine Gülşe, özel uçak ile gece saatlerinde İstanbul’a inmelerinin ardından kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa süre sohbet edip havalimanından ayrıldı.

    Gülşe eşinin Fenerbahçe'ye transfer olma sürecinde sarı-lacivertli paylaşımlarıyla dikkat çekti ancak kendisi Galatasaraylı olmasıyla da biliniyor. Gülşe geçtiğimiz yıllarda sarı-kırmızılı takımın maçlarına giderek tribünden fotoğraflar veriyordu.

  • 10

    “KEŞKE İSTANBULA GELSE”

    Daha önce “Mesut, keşke İstanbul’a gelse” açıklamasıyla gündem olan Amine Gülşe, FB TV’ye verdiği röportajda “Ülkemize döndük. Çok mutluyuz, gururluyuz. Fenerbahçe, Mesut’un çok sevdiği bir kulüp. Hayırlı olsun hepimiz için” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız