Anne - oğul oyunda...

Gisele Bundchen'ın bu fotoğrafları, podyum veya katalog çekimlerindekinden çok farklı...

Haberler 22.09.2010 - 17:56

  • 1

    Anne - oğul oyunda...

    Gisele Bundchen'ın bu fotoğrafları, podyum veya katalog çekimlerindekinden çok farklı... Çünkü Brezilyalı güzel model, oğluyla parkta oynarken görüntülendi.
  • 2

    Anne - oğul oyunda...

    Gisele, 9 yaşındaki oğlu Benjamin ve arkadaşlarıyla Manhattan'daki Hudson River Park'taydı. Oğluna çok düşkün olduğu gözlenen 30 yaşındaki model, çocuğunu yanından bir an olsun ayırmadı.
  • 3

    Anne - oğul oyunda...

    Bundchen'ın eşi, The New England Patriots futbol takımının oyun kurucusu Tom Brady ise yanlarında değildi. Brady'nin, takımı ile birlikte Foxborough, Massachusetts'te olduğu öğrenildi. Kariyerinin zirvesini yaşayan ve üst üste rekorlar kıran Brady, geçtiğimiz günlerde takımı ile 4 yıllığına 72 milyon dolarlık bir kontrat imzaladı.
  • 4

    Anne - oğul oyunda...

    Guinness Rekorlar Kitabı'na göre en çok kazanan model olan Bundchen'ın da kendisine ait 50 milyon dolarlık bir jeti var.
  • 5

    Anne - oğul oyunda...

    Böyle büyük bir servetin arasında büyüyen küçük Benjamin'in de çocukluk ve ergenlik hayatında maddi açıdan hiç bir sıkıntı yaşamayacağı dedikodular arasında çoktan yerini aldı...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız