Antalya'da ters evi 30 bin kişi ziyaret etti

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ve dünyadaki 13'üncü örneği olduğu belirtilen ters evi, 2016 yılının ocak ayından itibaren yaklaşık 30 bin turist ziyaret etti.

Haberler 07.10.2016 - 12:47 Son Güncelleme : 07.10.2016 - 12:51

  • 1

    YAPIMI 2 YIL SÜRDÜ

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yapımı 2 yıl süren ters ev, dış görüntüsü ve içerisindeki eşyasıyla büyük ilgi çekiyor.
  • 2

    TABAN YERİNE TAVAN

    Yaklaşık 85 metrekare alana sahip, normal bir evin iki katı maliyetle yapılan evde, giriş kapısından mutfak mobilyalarına, beyaz eşyalardan tuvalet ve banyo dolaplarına, yatak odasından oturma gruplarına kadar her şey taban yerine tavanda duruyor.
  • 3

    DÜNYADA 13. TÜRKİYE'DE İLK

    Kaan Karahan, evin Türkiye'de ilk, dünyada da 13'üncü ters ev olduğunu söyledi. Evi "Antalya'da her şey var ama ters ev yok" düşüncesiyle yaptıklarını anlatan Karahan, "Evdeki 25 derecelik açı ilk girişte ziyaretçilerimizde baş dönmesi yapıyor.
  • 4

    180 DERECE ÇEVİRİNCE

    Ziyaretçiler çektikleri fotoğrafı 180 derece çevirdikleri zaman sanki kendileri tavanda asılı eşya da tabanda gibi görünüyor " ifadelerini kullandı.
  • 5

    "ÇIĞIR AÇMIŞ PROJE"

    Evin aksiyon fotoğrafçılığına hizmet ettiğini belirten Karahan, "Aksiyon fotoğrafçılığında çığır açmış bir proje. Evdeki bütün mobilyalar gerçek ağırlığında ama taban yerine tavan kısmında yer alıyor.
  • 6

    DÜĞÜN SONRASI FOTOĞRAF

    Özellikle gelin ve damatlar, en güzel anlarını ölümsüzleştirmek için ters evi tercih ediyor. Antalyalılar bu evi benimsedi. Kente gelen turistler de burayı ziyaret etmek istiyor" diye konuştu.
  • 7

    FARKLI PROJE

    Karahan, "Ters ev farklı bir proje olduğu için turizmin durumundan etkilenmedik. Beklediğimizden fazla turist ağırladık.
  • 8

    30 BİN ZİYARETÇİ

    30 bine yakın turisti misafir ettik. 2017 yılında daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Antalya için de önümüzdeki sezon daha güzel bir yıl olacaktır. 2017 yılında yaklaşık 60 bin ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

    TERS EVİN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLE - VİDEO

  • 9

    HEDEF BÜYÜKŞEHİRLER

    Karahan, ters ev projesinin ikincisini İzmir'e ardından da diğer büyükşehirlere açmak istediklerini bildirdi. İstanbul'dan Antalya'ya tatile gelen Merve Aslan ise eve girdiğinde başının döndüğünü ve "Bu evde bir terslik var" dediğini belirtti. Ters evin Antalya'da olmasının turistler açısından şans olduğunu anlatan Aslan, evdeki bütün eşyaların ters olmasının ilgi çekici olduğunu söyledi.

    TERS EVİN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLE - VİDEO

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız