Aslı Enver, Murat Boz’la ilişkisini anlattı

Bir yıldır şarkıcı Murat Boz’la birlikte olan oyuncu Aslı Enver, ilişkisine dair bilinmeyenleri ve hayatında aldığı en güzel hediyeyi açıkladı.

Haberler 05.03.2017 - 14:44 Son Güncelleme : 05.03.2017 - 14:46

  • 1

    Özcan Deniz’le başrolleri paylaştığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisi Star TV’de başlayan Aslı Enver, dizide şarkı söylemesiyle seyirciyi şaşırttı. Şarkı söyleme konusunda kendisini önce Gürsel Çelik’in çalıştırdığını, ardından sevgilisi Murat Boz’un da yardımcı olduğunu anlattı.

  • 2

    Murat Boz’la bir yıldır ilişki yaşayan Enver, “Murat, hayatımda gördüğüm en mütevazı ve yardımsever insan. Bunlar da çok değerli özellikler” şeklinde konuştu.

  • 3

    Ünlü oyuncu, Hürriyet’e verdiği röportajda,  Boz’la ayrıldıkları haberlerini yalanlayarak, “Önce gazeteye, sonra birbirimize baktık ve gülümsedik. İnsan, hakkında gerçek olmayan bir şey görünce biraz üzülüyor ama yapacak bir şey yok” dedi.

  • 4

    Murat Boz’un kendisi için doğum gününde bir şarkı yazdığını söyleyen Enver, “Hayatımda aldığım en güzel hediye. Hiç beklemiyordum. Stüdyoda çalışıyor sanıyordum, oysa o sıfırdan bir şarkı yapıp klibini çekmiş” diye konuştu.

  • 5

    İleride kendini anne olarak görmek istediğini söyleyen Enver, “Mutluluk insana güzel bir ruh hali ve özgüven veriyor. Sevilmek de özgüveni besleyen bir şey” ifadesini kullandı.   

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız