Ayşen Gruda’nın restoranda yaşadığı ‘Arda Turan krizi’

Usta oyuncu Ayşen Gruda, bir balık restoranında karşılaştığı Arda Turan’la arasında geçen diyaloğu anlattı.

Haberler 04.09.2017 - 13:58

  • 1

    Türk sinema ve tiyatrosunun usta komedi oyuncusu Ayşen Gruda, Hürriyet’e verdiği röportajda, Arda Turan’la yaşadığı bir olayı anlattı.

  • 2

    Gruda, bir restoranda Arda ile aralarında geçen diyaloğu şöyle kaydetti:

    “Bir balıkçıda oturuyoruz. Müziğin sesi zaten çok açık. Baktım daha da açıyorlar. ‘Kim açtırıyor bunu?’ dedim garsonlara. ‘Arda Turan burada, o istiyor’ dediler. ‘Ardaaaa” diye bağırdım. Kalktı, yanıma geldi. ‘Madem yüksek ses dinliyorsun, benim istediğim müzikleri çaldıralım’ dedim, o da ‘Müzeyyen Senar’da anlaşalım’ diye cevapladı. Tatlı çocuk. Ona söz verdim, onun takımının maçlarını izleyeceğim bundan sonra.”

  • 3

    Hiç bikinili yakalanmadığını söyleyen Gruda, “Yakalansam da problem değil. Benim vücudum çok güzeldi, hala çok güzel” dedi.

  • 4

    Ünlü oyuncu, ‘mizah kraliçesi’ olmak istemediğini belirterek, “Kraliçe olmayı hiç istemiyorum ben. Bu dünyanın başına ne geldiyse hanedanlardan geliyor. Prens ve prenseslerden geliyor. Ben normal insan olmak isterim” şeklinde konuştu.

  • 5

    İsmail Dümbüllü’nün kavuğunun kendisine verilmesini beklediğini söyleyen Gruda, “Kavuk bana bir gelsin, ben kime vereceğimi biliyorum. İsim yok kafamda. Ama tüm hayatı, tiyatro, sinema olan birine vereceğim. Hep erkeklere veriyorlar. Niye?” yorumunu yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız