Babil'de tüm Türkiye bu sahneye kilitlendi

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star Tv’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Babil, dün akşam ekrana gelen bölümünde çok özel bir sahne ile duygu dolu anlar yaşattı. ‘İrfan’ karakterini canlandıran Halit Ergenç’in,  Süleyman karakterini canlandıran Mesut Akusta’nın elini öpme sahnesi, herkesi ekran başına kilitledi ve sosyal medyada da binlerce yorum aldı. 

Haberler ntv.com.tr 15.02.2020 - 12:24 Son Güncelleme : 15.02.2020 - 16:12

  • 1

    Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star Tv’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Babil, çok özel bir sahne ile duygu dolu anlar yaşattı. Dizinin dün akşam yayınlanan 5’nci bölümünde, ‘İrfan’ karakterini canlandıran Halit Ergenç’in, 'Süleyman' karakterini canlandıran Mesut Akusta’nın elini öpme sahnesi, herkesi ekran başına kilitledi ve sosyal medyada da binlerce yorum aldı. Herkesin vicdanına dokunan sahne, baba olma kavramının önemine vurgu yaptı.

    BABİL 5. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

  • 2

    İRFAN’IN ZOR ANI

    Oğlunun ameliyatı için Süleyman’a olan borcunu ertelemek isteyen İrfan, tüm cesaretini toplayarak bunu dile getirdi. Bu durumu bir acizlik olarak gören Süleyman ise, merhamet etmek için İrfan’dan elini öpmesini istedi. Bunun üzerine “Ben bugüne kadar bir tek babamın elini öptüm” diyen İrfan, bir babanın oğlu için gururunu nasıl hiçe sayabileceğini göstererek Süleyman'ın elini öptü. Yayınlanan bu sahnenin görüntüsünü paylaşan binlerce seyirci ise, sahnenin ne kadar duygu yüklü olduğuna dair yorum yaptı. 

  • 3

    BİNLERCE YORUM ALDI

    İrfan’ın, Süleyman’ın elini öptüğü o sahne, sosyal medyada da çok sayıda yorum aldı. Binlerce kişi, #Babil ve #sevyeter hashtag'i ile yorum yaparak hem Halit Ergenç’in başarılı oyunculuğuna hem de bir babanın evladı için yapacaklarının sınırının olmayacağına dair vurgu yaptı.

  • 4

    USTA OYUNCU KADROSU

    Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

  • 5

    Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

  • 6

    Babil, her cuma, saat 20.00’de Star’da ekrana geliyor.

    BABİL EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız