Barack Obama: Michelle'le tanıştığımda sadece üç gömleğim ve bir tabağım vardı

Eski ABD eski Başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama'yla tanıştığı sırada çok az eşyasının olduğunu sövyledi. Obama o günleri "Üç gömleğim vardı. Bir tabağım vardı. Ve şu pejmürde görünen dairelerden birinde yaşıyordum ve bütün mobilyalarım, bilirsiniz, sokaktan toplanmıştı" diye anlattı. 

Haberler 17.03.2021 - 06:57

  • 1

    ABD eski Başkanı Barack Obama, Bruce Springsteen'le Renegades podcast'inin son bölümünde, Amerika'da paranın oynadığı role dair konuştu ve Michelle Obama ile olan ilişkilerinden örnek verdi. Obama kendi durumunun aksine, Michelle'in arkadaş çevresinden tanıştığı bazı kişilerinse, Amerikan Jigolo (American Gigolo) filmindeki 1980'lerin Richard Gere'i gibi tikilere benzediği esprisini yaptı.

  • 2
    Independent'ın haberine göre; Obama "Kısmen, Michelle kim olduğu konusunda çok net olduğu için; bilirsiniz, ebeveynlerini, ailesini ve topluluğunu sevdiği için kurtarılması gerektiği gibi bir his taşımıyordu. Kendisi 'Sadece biraz paraya ihtiyacım var' gibi bir haldeydi" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

  • 3
    "Tanıştığımızda Saab marka bir araba kullanıyordu ve bir şarap kulübüne katılmıştı. Hatırlıyorum, beni ilk defa arkadaşlarından bazılarıyla bir partiye davet ettiğinde, ki hepsi genç profesyonellerdi… ben içeri girdim... Üstümde bana tam olmayan bir spor ceket vardı, bir indirim mağazasından almıştım."
  • 4
    Para konusundaki farklı görüşlerine ve hayatlarında oynadığı farklı role rağmen Obama, bir politikacı olarak geçirdiği yıllar boyunca kendisinin mali durum konusundaki bakış açısının gerçekten faydalı olduğunu hissettiğini söyledi.

  • 5
    Eski başkan "İroniktir ki, bunun bir politikacı olarak gücümün parçası olduğunu düşünüyorum. İnsanlar, Michelle'le benim ödenecek bir sürü öğrenci kredisine sahip olmanın nasıl bir şey olduğunu... bir miktar kredi kartı borcunun olmasının nasıl bir şey olduğunu ve bazı şeylere hayır demek zorunda olmanın ne demek olduğunu bildiğimizi ve bu zorlukları aştığımızı anlayabiliyordu" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız