Barış Arduç: Diziden daha güzel bir aşk yaşıyorum

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç, ünlü olma hikayesini ve Gupse Özay’la yaşadığı aşkı anlattı.

Haberler 18.09.2016 - 11:59 Son Güncelleme : 18.09.2016 - 12:01

  • 1

    ŞÖHRETİ NASIL FARK ETTİ?

    Star TV’de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinin Ömer’i olarak tanınan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Barış Arduç, ünlü biri haline geldiğini ilk nasıl fark ettiğini anlattı.

  • 2

    "BİRİLERİ KOLUMDAN ÇEKİŞTİRDİ"

    “Belli rutini olan bir adamdım. Sabah kalkıp spora giden, kahvesini alıp evine dönen... Birinci bölümün ardından spora giderken birileri kolumdan çekiştirip fotoğraf çektirmek isteyince ‘Bir şeyler oluyor’ dedim” şeklinde konuştu.

  • 3

    "İYİ İNSAN OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

    Hürriyet’e verdiği röportajda, ünlü olduktan sonra özel hayatında bir şey değişmediğini söyleyen Arduç, “Hala 15 sene önceki arkadaşlarımla görüşüyorum. Ve sadece iyi insan olmaya çalışıyorum” dedi.

  • 4

    "PLAN YAPMIYORUM"

    Artık hayatta planlar yapmadığını söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, “Beş-altı sene önce planladığım şeyler gerçekleşmeyince yaşanan hüsranın daha büyük olduğunu gördüm. Plan yapmayı bıraktım. Şu an her şey çok yolunda. ‘Yarın ne olacağım’ endişesiyle yaşamak insanın zihnini de hayat enerjisini de köreltir” şeklinde konuştu.

  • 5

    "PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORUM"

    Şöhret basamaklarını hızlı çıkarken psikolojik destek aldığını söyleyen Arduç, “Her insan almalı. Dünyada birçok şey kaotik bir hal alıyor, insanların siniri bozuluyor. Biz işin eğlence tarafındayız, dünyada yaşananları yumuşatmak için varız ama o sektörün içinde bir birey olarak kendi sağlığımı da iyi tutmak durumundayım” dedi.

  • 6

    "BİRİLERİ SEVSİN DİYE ÇABAM YOK"

    Arduç, izleyicinin onu neden sevdiğini şöyle anlattı:


    “Kötü biri olacak bir şey yaptığımı sanmıyorum. Birileri beni sevsin diye özel bir çabam yok. Eğer iyi insan olursan birileri zaten seni sevecektir. Sanırım özel hayatımda da yanlış bir şey bulmadı izleyici. Tabii dizideki karakterin de bunda etkisi büyük.”

  • 7

    "İKİ SENEDİR ÇOK GÜZEL İLİŞKİM VAR"

    Komedyen Gupse Özay’la iki yıldır birliktelik yaşayan Arduç ilişkisi hakkında şu yorumu yaptı:

    “Düzen ve istikrar benim için her zaman daha makbul. Bir senede 15 ilişki yaşamış bir adamdan ziyade, iki senedir çok güzel bir ilişkiye sahip bir adam olarak o resmin içinde bulunduğumdan kendimle gurur duyuyorum.”

  • 8

    "DİZİDEKİNDEN DAHA GÜZEL AŞK"

    İzleyicinin dizide Elçin Sangu'nun canlandırdığı Defne karakteriyle yaşadıkları romantik aşka imrenerek baktığı Barış Arduç, "Gerçek hayatta dizidekinden daha güzel bir aşk yaşıyorum" dedi.
  • 9

    "TEKEŞLİLİĞİ SEVİYORUM"

    “Tekeşli yaşamayı seviyorum” diyen oyuncu, “Çok popülerim, arkama şöhreti alayım, hadi kızlar hep beraber gezelim. Bugün seninle, yarın onunla gibi durumlar bana sağlıklı bir zihnin eseri gibi gelmiyor. O an belki bu tip şeyler insana meziyet gibi görünebilir ama resmin bütününe bakınca insanın ne kadar kirlendiğini gösteren bir şey bu. Benim gözümde duygusal bağ yaşamadan her gün farklı bir hikayeye kapı açmak iyi bir şey değil” dedi.
  • 10

    "İLİŞKİ ADAMI DEĞİLDİM"

    Barış Arduç, hiç çapkınlık yapıp yapmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

    “Önceden ilişki adamı değildim. Hayatımda hep spor vardı. Hiç âşık olmamış, bu konulara kafayı takmayan biriydim.”
  • 11

    "İLİŞKİMİZİ SADECE BİZ BİLİRİZ"

    Gupse Özay’la yakıştırılmama gibi eleştirilere maruz kalan Arduç, “İkimiz de eleştirilere karşı nötrüz. Bu bir ‘survivor’. Hayat devam ediyor. İlişkimizi beraber yaşıyoruz. Dolayısıyla nasıl bir şey yaşadığımızı da sadece biz biliriz” dedi.

  • 12

    ÖPÜŞME SAHNELERİ TARTIŞMASI

    Dizideki öpüşme sahnelerinin Gupse Özay’la Barış Arduç arasında kavgaya neden olduğu şeklindeki yorumlara, ünlü oyuncu şöyle cevap verdi:

    “Bunlar öyle zırvalıklar ki üzerine konuşmak istemiyorum. İkimiz de işi gücü olmayan, bunlarla uğraşacak insanlar değiliz. Sapkınlık; bu söylenenlere ikna olup bunlar hakkında konuşmak.”

  • 13

    "HER ANI KALİTELİ GEÇİRMELİYİM"

    Bir komedyenle birlikte olan Arduç esprili kadınlardan mı hoşlanıyor? İşte bu soruya yanıtı:

    “Her akıllı olmaya çalışan insan gibi ben de her anı kaliteli geçirmek isteyen biriyim. Sizi yoran, üzen bir ilişkiyi kimse istemez. Eğer biriyle beraber iyi vakit geçiriyorsan formül tamamdır.”

  • 14

    "ÇOK ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM"

    Evliliğe karşı olmadığını söyleyen oyuncu, “Çocukları çok seviyorum ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu yarın mı, üç sene sonra mı olur bilmem ama bir gün mutlaka olacak” dedi.

  • 15

    GERÇEK BARIŞ NASIL BİRİ?

    Ünlü oyuncu, ekrandaki gizli romantik Ömer bir yana, herkesin merak ettiği gerçek Barış’ı şöyle anlattı:
  • 16

    "FENA ADAM DEĞİLİMDİR"

    “Spor manyağıyım. Kendimle vakit geçirmeyi, sakinliği severim. Fena adam değilimdir ama benim de bir damarım vardır. Israra ve iyi niyeti suiistimale gelemem. Dürüstlük benim için tek kural. Bir adam sahtekarsa bile yalansız şekilde yüzüme ‘Ben sahtekarım’ derse onu sempatik bulurum. Ailem ve yakınımdakilerle alakalı herhangi yanlış bir şey canımı çok sıkar. İnsanların haksızlığa uğramasına da dayanamam.”

  • 17

    "ESKİDEN YAKIŞIKLI DEĞİLDİM"

    Her zaman beğenilen biri olduğunu ama ergenliğe girdiği dönemde yakışıklı bir adam olmadığını söyleyen Arduç, “Öyle girdiğim mekanı falan yıkmazdım. Etrafımdakilere göre belki sadece kötünün iyisi gibi duruyordum” dedi.
  • 18

    "BAKLAVA KASI TAKINTIM YOK"

    Hayatı boyunca hep spor yaptığını anlatan oyuncu, “Bunun sebebi de baklavam olsun takıntısı değildi. Mesela ileride kilolu bir adam oynamam gerekirse kilo da alırım” şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız